wieczór dobry wszystkim nie dla mnie bo mam kłopotd pewnego czasu jestem użytkownikiem d80 wszystko było by ok gdyby nie to iż przy dokładnym przejżeniu wykonanych zdjęć na każdym z nich dokładnie w tym samym miejscu widnieje jak wół biały piksel a w innym miejscu jeszcze jeden taki feler za kilka tysięcy które odkładałem prawie rok to jednak chała i teraz co mi pozostało włóczenie się po serwisach? iść do sprzedawcy - fotojoker i błagać by mi uzali pewnie muszą tylko ile im to zajmie czasu a to muszą sprzęt odesłąć i takie tam inne jednym słowem niemiłe rozczarowanie za takie pieniądze , tam gdzie sprzedali - renomowany sklep zaproponowali mi odesłanie 80 do serwisu na mapowanie i tak jak przypuszczałem pożegnam się ze sprzętem na około 3 tygodnie a mam go niecały miesiąc (widziały gały co brały pewnie usłyszę i z góry dziękuję za takie porady) pisałem do nikona polska mija ich chwalebne 24 godziny i nie mam odpowiedzi - pewnie pojechali na wakacje i dlatego w miarę możliwości proszę o sensowną poradę w tej sprawie
Szukaj

Odpowiedz z cytatem
Skontaktuj się z nami