Na wstępie dodam, że jestem fanem uporządkowanego forum w którym każdy znajdzie coś dla siebie dlatego zachęcam do zakładania oddzielnych tematów odnośnie puszek, akcesoriów i obiektywów. Nie sprawdzałem tego, ale z pewnego źródła wiem, że jest na to spore zapotrzebowanie. Niemniej jednak od czasu do czasu potrzebujemy też chwili wytchnienia. Why so Serious? - jak mawiał klasyk zanim... no wiadomo zanim co. I to jest właśnie taka przystań. Jeszcze raz zachęcam osoby zainteresowane do zakładania konkretnych wątków, w tym temacie raczej skupmy się na systemie jako całości. Co nowego, jakieś porównania, opinie, co nas boli, co byśmy chcieli zobaczyć itd. Za zadawanie pytań też nie urwiemy głowy. Chcesz się czymś pochwalić to też tu, nie śmieć gdzieś indziej. Czujcie się jak u siebie w domu. Nie przesadzajcie też ze zdjęciami, od tego są wydzielone wątki. Góra 25% postów. Im mniej tym lepiej. Niech będzie 15%. No chyba, że tablice do oceny ostrości, ale to też chyba lepiej w dedykowanych wątkach. Reasumując. Nie, podsumowania nie będzie. Bawcie się dobrze.
Szukaj
Skontaktuj się z nami