Ech, takie zdjęcia to woda na młyn mojej obsesyjnej żądzy zakupienia 911-tki![]()
Szukaj
Ech, takie zdjęcia to woda na młyn mojej obsesyjnej żądzy zakupienia 911-tki![]()
http://www.ozzy.maxmodels.pl
Ortografii uczą w podstawówce, więc nie tlumacz się, że nie studiowałeś polonistyki.
dwojka sliczna .. jedynka bardoz dobra .. .. 2ke poprosze w kolorze![]()
To prosze 1 i 2 w kolorku
![]()
imho w kolorze znacznie lepsze .. chco tlo w jedynce chcialbym jednolite .. ale to drobiazg ..
dwojka natomiast mjut![]()
Naprawdę to tylko kobiety potrafią fotografować kobiety. My niestety zwykle, albo kobiet nie rozumiemy, albo mamy tylko swoje ich wizje i w dodatku nie zawsze trafne. A tu co fotka, to strzał w dziesiątkę, albo okolice tejże.![]()
NIKON
לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował
Ja tez jestem w obu za kolorem - przy jedynce wyjatkowo zdecydowanie, przy dwojce moje wieksze pol jest za kolorem. Wszystkie cztery, choc sa 2, fantastyczne.
Pozdrawiam,
kaktus
(fotograf amator - w JPEGach robię)
wiesz co Madzia? chyba oddam ten przyszly niedoszly pojedynek walkowerem i na stale przerzuce sie na weselne chaltury- jak dla mnie progres, ktory nastepuje z kazda twoja kolejna sesja jest "nieogarnialny". ciekawe jakby wygladal kalendarz porshe, w ktorym Twoje zdiecia przeplataja sie ze zdieciami Brodziaka
- imho nabralby zupelnie nowego wymiaru.
dla mnie 2 lepsza w bw, i lepsza w ogole - chociaz jedynka ma cos hipnotyzujacego (pewnie oko 911tki). no i ma tez jeden wkurzajacy mnie detal, ale Ci nie powiem jaki, bo wskoczylas na taka polke, ze wytykanie Ci detali bez przyzwolenia zdaje mi sie wysoce niestosowne
no gratuluje jeszcze raz!
ps. na pw nie pisalem wczesniej bo na weselna chalture wybiegalem - tam moje miejsce po wszeczasy:/![]()
Skontaktuj się z nami