Close

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 46

Wątek: Natalia

Domyślnie

Przyznam szczerze, że już nie mogłem się doczekać rezultatów z tej sesji...
    Czytałem Twój wątek na Forum Porsche i z niecierpliwością przeszukiwałem strony... hehe

Odnośnie fotek - Chyba jestem za kolorem. Ciężko mi się wypowiedzieć tak jak Czornyj i pewnie wielu innych mam słabość do Porsche

Powodzenia - oby tak dalej !
    www.bwitek.com

Nikon F100 + 50mm f1.2, Nikon F100 + MB15 + 105mm f2.8
    Canon's, Mamiya's, Polaroid's

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czornyj Zobacz posta
    Serdeczne dzięki - ech, jestem zachęcony jak mało kto - obecnie przekonuję żonę, że torby, narty, psy, koty i dziecko można przecież w razie wyjazdów z powodzeniem spakować do bagażnika dachowego, a takie malutkie autko z maleńkim trzy i pół litrowym silniczkiem o sześciu cylinderkach w układzie boxer spala jedynie symboliczne ilości paliwa
    a nie możesz poprostu powiedzieć że kupujesz dla niej? przecież nie będzie w nim siedzieć 24h, więc też sobie pojeździsz
    http://www.ozzy.maxmodels.pl
    Ortografii uczą w podstawówce, więc nie tlumacz się, że nie studiowałeś polonistyki.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bukowy dziad Zobacz posta
    ... ciekawe jakby wygladal kalendarz porshe, w ktorym Twoje zdiecia przeplataja sie ze zdieciami Brodziaka - imho nabralby zupelnie nowego wymiaru...
    kalendarz Brodziaka choc głośny to jednak na mnie nie zrobił specjalnego wrażenia. Naśladownictwo pirellego i jak na polskie warunki duże przedsięwzięcie. Ale zdjęcia - takie sobie.
    A dlaczego piszę - bo zdjęcia madziulka sa lepsze - ja bym wolał taki kalendarz i w wersji BW. gratulacje
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

Zgadzam się z Jackiem_Z - ja też bym wolał. Zdjęcia Brodziaka są niesłychanie pomysłowe, jest to świetna, inteligentna fotografia. Ale wizja kobiecości prezentowana na tych zdjęciach budzi we mnie litość i grozę, a co gorsza gdzieś w tej całej wizji gdzieś gubi się Porsche, staje się jedynie takim sobie rekwizycikiem.

A u Madziulka - Kobieta jest kobieca, a Porsche jest porschowate. Może bez zawiłej intrygi, potwornych ambicji by doszlusować do wszechświatowego poziomu tuz fotograficznych i wielkich pretensji, ale... popatrzyłem sobie na te zdjęcia i natychmiast przypomniałem sobie, jak bardzo pożądam tej pięknej zabawki

sailor
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta
    kalendarz Brodziaka choc głośny to jednak na mnie nie zrobił specjalnego wrażenia. Naśladownictwo pirellego i jak na polskie warunki duże przedsięwzięcie. Ale zdjęcia - takie sobie.
    ja tam bardziej widze powtarzanie kadrow z Newtona niz pirelli
    na wydruku robi lepsiejsze wrazenie - zawsze to b0 napieknym papierze. imho fatalnie sa do niego dobrane modelki ..zdjecia same w sobie nie sa zle. niemniej jednak zgadzam sie ze Madziulek zrobilaby bardziej kobiece

Domyślnie

no i wlasnie to by byl jak na mnie cud miod i orzeszki: dac im obojgu po 6 miesiecy - takie zderzenie dwoch spojrzen. Madzia: wolalabys letnie, czy zimowe?

Madziulek
    Gość

Domyślnie

Ja na wstępnie może zacznę od tego że jestem niezwykle miło zaskoczona i bardzo dziękuję ....
    a teraz do tematu bo jest bardzo ciekawy

Zgadzam się z Jackiem_Z - ja też bym wolał. Zdjęcia Brodziaka są niesłychanie pomysłowe, jest to świetna, inteligentna fotografia. Ale wizja kobiecości prezentowana na tych zdjęciach budzi we mnie litość i grozę, a co gorsza gdzieś w tej całej wizji gdzieś gubi się Porsche, staje się jedynie takim sobie rekwizycikiem.

Zgadzam się
    oglądałam kalendarz kilkanaście razy ale na mnie zrobił ogromne wrażenie ...
    ...jednak za mało porsche w porsche .. w tym kalendarzu jak dla mnie
    Nie mniej na pewno jest wyjątkowy i często wracam do tych zdjęć jak i do całego portfolio Brodziaka ...

A u Madziulka - Kobieta jest kobieca, a Porsche jest porschowate. Może bez zawiłej intrygi, potwornych ambicji by doszlusować do wszechświatowego poziomu tuz fotograficznych i wielkich pretensji, ale... popatrzyłem sobie na te zdjęcia i natychmiast przypomniałem sobie, jak bardzo pożądam tej pięknej zabawki
    Cytat Zamieszczone przez sailor Zobacz posta
    ..niemniej jednak zgadzam sie ze Madziulek zrobilaby bardziej kobiece
    Bardzo mi zależało na tej kobiecości chciałam żeby zdjęcia były chociaż troszkę ...zmysłowe
    miedzy innymi też nie ubierałam Natalii w obcisłe wulgarne ciuszki ...
    .. może to mocne słowa ale ile jest zdjęć gdzie oprócz ciała widzimy też ....kobietę ?szczególnie jeśli chodzi o motoryzacyjne kalendarze czy zdjęcia

Cytat Zamieszczone przez bukowy dziad Zobacz posta
    n Madzia: wolalabys letnie, czy zimowe?
    Całoroczne !!!

dodam jeszcze że to pierwsze uderzenie w tą tematykę i nie było łatwo ale sporo się nauczyłam

Cytat Zamieszczone przez Czornyjale...
    popatrzyłem sobie na te zdjęcia i natychmiast przypomniałem sobie, jak bardzo pożądam tej pięknej zabawki
    będę Cię zachęcać do kupna następnymi zdjęciami

Domyślnie

Trochę spóźnione ale szok spowodowany soczystością tych zdjęć nie pozwolił mi wcześniej przesłać i moich uznania wyrazów. Po takich zdjęciach zastanawiam się po co mi jeszcze aparat...
    Al "CAPONE" Bundy
    Puszka, słoik, świeczka... tylko brak talentu.

Domyślnie

Madziulek REWELA !!!! skad ty takie pomysly bierzesz super imonisz mi Pani Magdo
    d700 d3 14-24 28 35 50 85 135

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów