Szukaj
ooo hoho to raczej nie karta - pierwszy raz coś takiego widzę , to jest coś z puchą raczej i to z bebechami elektronicznymi matryca albo procek przetwarzania obrazu
moze dla experymentu pożycz od kogoś dobrą kartę i zobaczy czy też tak się robi, ale to raczej nie jest karta, choć zawsze warto sprawdzić
|D7100|SB-800|T17-50/2.8|S70-200/2.8|SY8/3.5|nogi GoldPhoto|Manfrotto|SanDisk|
Pozdrawiam Tomek Kić
witam
a jak zdjęcia wygladają na podgladzie w aparacie?? jak przenosisz zdjecia na kompa??
ja miałem taki problem i przyczyna był czytnik![]()
Pozdrawiam
mimikm
mi sie tak zrobilo jak zrzucalem zdjecia na dysk - ktory sie zapelnil.
Dla sprawdzenia użyj jeszcze innej karty pamięci i wtedy przetestuj.
1. D70s, D80, D5000 + Sigma 70-200 f2.8 EX DG MACRO HSM, Telekonwerter Sigma x1,4, Tamron 28-75 f2.8, Sigma EF 500 DG Super, Nikkor 18-55 VR + inne szkła
W aparacie było OK żadnych problemów , Sd włożyłem do czytnika i zonk nic nie działawłożyłem inną kartę z soniacza MS Pro działa, biorę inny czytnik SD działa ale lipnie i wolno !
Witaj ernest17, może tak:
- sformatuj kartę i sprawdź;
- zobacz czy z inną kartą dzieje się tak samo;
- dokładnie umieść kartę w slocie - czy jest charakterystyczny dźwięk przy wkładaniu karty;
- wątpliwą kartę sprawdź na innym aparacie czy będzie podobnie.
Mam nadzieję że to tylko karta. Napisz jaką masz.
Pozdr
FUJI X-T3/18-55/35 1.4
kiedys mialem podobny problem i wychodzily zdjecia jak na przykaldzie nr 1 tylko nei szare a czarne i migawka do wymiany
Ja mojego nikusia kupiłem z przebiegiem może 4 tyś zdj teraz może jest dopiero 20 tyś
Skontaktuj się z nami