Mnie osobiście na koniec tej całej hecy nasuwa sie raczej inna refleksja - wszystkie te leak'i - począwszy od tych zdjeć "z kamery szpiegowskiej" po wycieki z serwerów www zostały sprokurowane przez DZIAŁ MARKETINGU NIKON CO. Nie ma sie co czarować - mam paru klientów z dużych, globalnych korporacji i wiem doskonale, jakiego mają tam piramidalnego jobla na punkcie szpiegostwa, zabezpieczeń, kodów, identyfikatorów i podpisywania 10 klauzuli tajności nawet w przypadku jak sie człowiek idzie wysr...ć do wc w ich siedzibie. A tu nagle, w równomiernych odstepach czasu pojawiają sie zdjecia - najpierw niby z komóry, potem niby ktoś "przez niedopatrzenie" zostawia materiały na serwerach www (ciekawe PO CH...!!!!????!!!). I to w przypadku kolejnej już premiery (przeca z 5D było to samo). A wynik? wszystkie fora foto huczą! wszyscy wysyłają sobie zdjecia, podają linki, wymieniają domysły i zainteresowanie rośnie w postepie logarytmicznym, wrecz osiągajac pułap histerii!!! A wszyscy mają poczucie zadowolenia, że wiedzą coś pierwsi, że są dobrze poinformowani itp. itd. Nie ma sie co łudzić - robią nas w wała i pewnie jeszcze mają z tej hecy zaj...sty ubaw!Zamieszczone przez admin
Szukaj

Skontaktuj się z nami