Cytat Zamieszczone przez admin
Jedyne co tlumaczy takie postepowanie to fakt ze ktos odpowiedzialny za zabezpieczenie tego nie zrobil.
Mnie osobiście na koniec tej całej hecy nasuwa sie raczej inna refleksja - wszystkie te leak'i - począwszy od tych zdjeć "z kamery szpiegowskiej" po wycieki z serwerów www zostały sprokurowane przez DZIAŁ MARKETINGU NIKON CO. Nie ma sie co czarować - mam paru klientów z dużych, globalnych korporacji i wiem doskonale, jakiego mają tam piramidalnego jobla na punkcie szpiegostwa, zabezpieczeń, kodów, identyfikatorów i podpisywania 10 klauzuli tajności nawet w przypadku jak sie człowiek idzie wysr...ć do wc w ich siedzibie. A tu nagle, w równomiernych odstepach czasu pojawiają sie zdjecia - najpierw niby z komóry, potem niby ktoś "przez niedopatrzenie" zostawia materiały na serwerach www (ciekawe PO CH...!!!!????!!!). I to w przypadku kolejnej już premiery (przeca z 5D było to samo). A wynik? wszystkie fora foto huczą! wszyscy wysyłają sobie zdjecia, podają linki, wymieniają domysły i zainteresowanie rośnie w postepie logarytmicznym, wrecz osiągajac pułap histerii!!! A wszyscy mają poczucie zadowolenia, że wiedzą coś pierwsi, że są dobrze poinformowani itp. itd. Nie ma sie co łudzić - robią nas w wała i pewnie jeszcze mają z tej hecy zaj...sty ubaw!