nie to ze chciałem przyjechac na Warsztaty , i tak miałem jechac w góry na długi weekend . . . ale w sumie się wachałem
ale po tym zdaniu, decyzja chyba będzie prostsza : )Ty ujrzysz D200 za 1.5 miesiaca
Pozdro![]()
Szukaj
nie to ze chciałem przyjechac na Warsztaty , i tak miałem jechac w góry na długi weekend . . . ale w sumie się wachałem
ale po tym zdaniu, decyzja chyba będzie prostsza : )Ty ujrzysz D200 za 1.5 miesiaca
Pozdro![]()
Piotr nie podchodzi lojalnościowo żeby mu sie to opłaciło w PLN. Gdyby tak było to forum juz dawno przestałoby istnieć. Piotr jest wierny ideom które przelewa w to forum. Sa zasady to trzymamy się zasad.Zamieszczone przez antonjo
pozdrawiam Sebastian
Zamieszczone przez Gamling
Dobrze liczyszKorpus D200 jest uszczelniany
Mnie osobiście na koniec tej całej hecy nasuwa sie raczej inna refleksja - wszystkie te leak'i - począwszy od tych zdjeć "z kamery szpiegowskiej" po wycieki z serwerów www zostały sprokurowane przez DZIAŁ MARKETINGU NIKON CO. Nie ma sie co czarować - mam paru klientów z dużych, globalnych korporacji i wiem doskonale, jakiego mają tam piramidalnego jobla na punkcie szpiegostwa, zabezpieczeń, kodów, identyfikatorów i podpisywania 10 klauzuli tajności nawet w przypadku jak sie człowiek idzie wysr...ć do wc w ich siedzibie. A tu nagle, w równomiernych odstepach czasu pojawiają sie zdjecia - najpierw niby z komóry, potem niby ktoś "przez niedopatrzenie" zostawia materiały na serwerach www (ciekawe PO CH...!!!!????!!!). I to w przypadku kolejnej już premiery (przeca z 5D było to samo). A wynik? wszystkie fora foto huczą! wszyscy wysyłają sobie zdjecia, podają linki, wymieniają domysły i zainteresowanie rośnie w postepie logarytmicznym, wrecz osiągajac pułap histerii!!! A wszyscy mają poczucie zadowolenia, że wiedzą coś pierwsi, że są dobrze poinformowani itp. itd. Nie ma sie co łudzić - robią nas w wała i pewnie jeszcze mają z tej hecy zaj...sty ubaw!Zamieszczone przez admin
antonjo, wogole nie rozumiem pytania - propos PLNow - a czy to czasem nie wlasnie Nikon PL pomaga w istnieniu klubu? czy czasem nie daje jakichkolwiek - ale zawsze - materialow...
wydaje mi sie, ze lekka lojalnosc powinna nas obowiazywac - nie zachowujmy sie jak pieski spuszczone ze smyczy - i tak jeszcze troche wody w wisle uplynie zanim zaczniemy masowo ogladac D200 - jedno jest pewne - ten aparat zapowiada sie na rownie przelomowy jak D70 i 300D razem wziete ....
dodatkowo ja skomentuje to tak - dzenelmeni o pieniadzach nie rozmawiaja...
Cieszy mnie niezmiernie fakt, ze Nikon potrafil stanac na wysokosci zadania i dosc wyraznie zdystansowac sie od konkurencji (minolta, pentax) i zarazem pokazac ze jest odpowiednim konkurentem dla Canona... i to juz nie chodzi o megapixele, o szumy - lecz o funkce, innowacyjnosc, a takze (WRESZCIE) wsluchanie sie w uwagi uzytkownikow!
Jesli jeszcze sluchy o optyce ktora ma sie pojawic w najblizszej przyszlosci sie potwierdza bedzie to znaczylo iz firma ktora niektorzy niedawno skreslali nie tylko kryzys ma juz dawno ze soba... lecz przystepuje do konrataku- ciezko wyobrazic mi sobie czym to konkurencja moze zaskoczyc obecnie-no chyba ze nastepna miniaturyzacja![]()
Jeszcze chwila Karolu.
Piotrze cena 7500 dotyczy body czy body z 18-200 (oczywiscie odpowiedz znam, ale niech bedzie ze to Ty mnie zdołujesz)
pozdrawiam Sebastian
Skontaktuj się z nami