Close

Strona 42 z 45 PierwszyPierwszy ... 324041424344 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 411 do 420 z 449

Domyślnie

nie to ze chciałem przyjechac na Warsztaty , i tak miałem jechac w góry na długi weekend . . . ale w sumie się wachałem
    Ty ujrzysz D200 za 1.5 miesiaca
    ale po tym zdaniu, decyzja chyba będzie prostsza : )

Pozdro

Domyślnie

No i juz wszystko wiadome:
    Podoba mi sie musze powiedziec: jest ISO w wizjerze, wstepne podnoszenie lustra, pomiar swiatla z obiektywami bez CPU. Nie znalazlem tylko informacji o uszczelnieniu korpusu ale licze ze bedzie.
    Pozdrawiam Karol

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez antonjo
    Piotrze przy takim "lojalnosciowym" podjesciu do Nikon PL powinienes cały ten wątek wysłac na drzewo w kosmos czy gdzie tam . . . Przeciez jest tu powieszonych sporo innych linków, ze zdjeciami i informacjami - które tez nie pochodzą z oficjalnych źródeł . . .

Oby kiedys ta wiernośc zasadom odpłaciła Ci sie w PLN'ach

pozdro
    Piotr nie podchodzi lojalnościowo żeby mu sie to opłaciło w PLN. Gdyby tak było to forum juz dawno przestałoby istnieć. Piotr jest wierny ideom które przelewa w to forum. Sa zasady to trzymamy się zasad.
    pozdrawiam Sebastian

Kaleid
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Gamling
    No i juz wszystko wiadome:
    link
    Podoba mi sie musze powiedziec: jest ISO w wizjerze, wstepne podnoszenie lustra, pomiar swiatla z obiektywami bez CPU. Nie znalazlem tylko informacji o uszczelnieniu korpusu ale licze ze bedzie.

Dobrze liczysz Korpus D200 jest uszczelniany

Domyślnie

Dobrze liczysz Smile Korpus D200 jest uszczelniany
    Wiec pewnie po nowym roku bede mial nowy nabytek
    Musze juz zaczac oswajac z tym moja kobiete :P
    Pozdrawiam Karol

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez admin
    Jedyne co tlumaczy takie postepowanie to fakt ze ktos odpowiedzialny za zabezpieczenie tego nie zrobil.
    Mnie osobiście na koniec tej całej hecy nasuwa sie raczej inna refleksja - wszystkie te leak'i - począwszy od tych zdjeć "z kamery szpiegowskiej" po wycieki z serwerów www zostały sprokurowane przez DZIAŁ MARKETINGU NIKON CO. Nie ma sie co czarować - mam paru klientów z dużych, globalnych korporacji i wiem doskonale, jakiego mają tam piramidalnego jobla na punkcie szpiegostwa, zabezpieczeń, kodów, identyfikatorów i podpisywania 10 klauzuli tajności nawet w przypadku jak sie człowiek idzie wysr...ć do wc w ich siedzibie. A tu nagle, w równomiernych odstepach czasu pojawiają sie zdjecia - najpierw niby z komóry, potem niby ktoś "przez niedopatrzenie" zostawia materiały na serwerach www (ciekawe PO CH...!!!!????!!!). I to w przypadku kolejnej już premiery (przeca z 5D było to samo). A wynik? wszystkie fora foto huczą! wszyscy wysyłają sobie zdjecia, podają linki, wymieniają domysły i zainteresowanie rośnie w postepie logarytmicznym, wrecz osiągajac pułap histerii!!! A wszyscy mają poczucie zadowolenia, że wiedzą coś pierwsi, że są dobrze poinformowani itp. itd. Nie ma sie co łudzić - robią nas w wała i pewnie jeszcze mają z tej hecy zaj...sty ubaw!

Domyślnie

antonjo, wogole nie rozumiem pytania - propos PLNow - a czy to czasem nie wlasnie Nikon PL pomaga w istnieniu klubu? czy czasem nie daje jakichkolwiek - ale zawsze - materialow...
    wydaje mi sie, ze lekka lojalnosc powinna nas obowiazywac - nie zachowujmy sie jak pieski spuszczone ze smyczy - i tak jeszcze troche wody w wisle uplynie zanim zaczniemy masowo ogladac D200 - jedno jest pewne - ten aparat zapowiada sie na rownie przelomowy jak D70 i 300D razem wziete ....

dodatkowo ja skomentuje to tak - dzenelmeni o pieniadzach nie rozmawiaja...

Cieszy mnie niezmiernie fakt, ze Nikon potrafil stanac na wysokosci zadania i dosc wyraznie zdystansowac sie od konkurencji (minolta, pentax) i zarazem pokazac ze jest odpowiednim konkurentem dla Canona... i to juz nie chodzi o megapixele, o szumy - lecz o funkce, innowacyjnosc, a takze (WRESZCIE) wsluchanie sie w uwagi uzytkownikow!
    Jesli jeszcze sluchy o optyce ktora ma sie pojawic w najblizszej przyszlosci sie potwierdza bedzie to znaczylo iz firma ktora niektorzy niedawno skreslali nie tylko kryzys ma juz dawno ze soba... lecz przystepuje do konrataku- ciezko wyobrazic mi sobie czym to konkurencja moze zaskoczyc obecnie-no chyba ze nastepna miniaturyzacja
    pzdr
    Zbigniew Kruk - KrukBook

Domyślnie

A czy ktos ma wiecej informacji o tej nowej lampie SB-R200 i sterowniku SU-800? Bo to tez moga byc bardzo ciekawe zabawki.
    Pozdrawiam Karol

Domyślnie

Jeszcze chwila Karolu.

Domyślnie

Piotrze cena 7500 dotyczy body czy body z 18-200 (oczywiscie odpowiedz znam, ale niech bedzie ze to Ty mnie zdołujesz )
    pozdrawiam Sebastian

Strona 42 z 45 PierwszyPierwszy ... 324041424344 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów