Close

Strona 41 z 45 PierwszyPierwszy ... 313940414243 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 401 do 410 z 449

Domyślnie

Przestancie Panowie pierniczyc glupoty. Zadna chamowa i prosze Cie Antku abys raczej zachowal dla siebie takie okreslenia. Link ktory podales nie zostal ujawniony z oficjalnej strony. Ja nie bede bral na siebie odpowiedzialnosci za takie informacje, chocby byly prawdziwe. Ty Antku juz miales takie doswiadczenia, wiec winie Cie podwojnie.

Rave, sadzisz ze to zle? Bedziesz mial oficjalne info jako pierwszy, wlasnie dzieki temu ze dobrze z Nikon Polska zyjemy!

Domyślnie

Ty Antku juz miales takie doswiadczenia, wiec winie Cie podwojnie
    nie za bardzo wiem o Ci Piotrze chodzi ... ale mniejsza

nie było zadnego Linka , wszystko jest super .

pozdro

Domyślnie

Pozdrawiam Antku. Ciesze sie z Twojego podejscia do sprawy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Spinner
    W nowym FVD jest opis D200 - pisza, ze ze szkielkami manualnymi bedzie mozna mierzyc spotem... Hmmmm
    A co? Niby w F100 nie mozna??? Tak samo w Pentaxach AF masz spota ze szklami manualnymi bez problemu Wiekszy klopot to pomiar matrycowy ze szklami manualnymi, ale pieknie zostalo to rozwiazane w serii D2 i F6 Ciekawe czy wlasnie tak to zrobia w D200, czy bedzie to kompatybilnosc jak w F100/F90/F70???
    Pozdrowienia
    Sylwek

Sprzet? Nikogo przeciez to nie obchodzi

Domyślnie

buhahahah mam podac ci moj imejl? a o ktorej ze tak powiem.. o 00:00 ?
    Iconography fucks with me
    You look great in bloodstains

D100/50mm1.8/85mm1.8/Lensbaby

Domyślnie

Wielokrotna ekspozycja, zawodowy histogram RGB z wyborem kanału to pewniaki
    Wini
    Zakupy świąteczne dla 25 członków rodziny robię 24 Grudnia,na stacji benzynowej

Domyślnie

buhahahah mam podac ci moj imejl? a o ktorej ze tak powiem.. o 00:00 ?
    Wyczuwam w Twojej wypowiedzi napastliwosc ktorej nie rozumiem. Mam nadzieje ze sie myle, inaczej Twoje podejscie to dziecinada nie warta komentarza. Powstrzymaj sie prosze. Gdybym byl rownie zlosliwy jak Ty, zapytalbym z nieukrywana ciekawoscia co to znaczy: "imejl?" Na szczescie nie jestem.

Domyślnie

Piotrze przy takim "lojalnosciowym" podjesciu do Nikon PL powinienes cały ten wątek wysłac na drzewo w kosmos czy gdzie tam . . . Przeciez jest tu powieszonych sporo innych linków, ze zdjeciami i informacjami - które tez nie pochodzą z oficjalnych źródeł . . .

Oby kiedys ta wiernośc zasadom odpłaciła Ci sie w PLN'ach

pozdro

Domyślnie

Antku, czym innym jest udostepnienie linku do serwera ftp na ktorym leza pliki niedokonczone i nie wprowadzone do oficjalnego komunikatu, a nalezace do Nikona. Podales link dokladnie do materailow przygotowywanych do druku. Jedyne co tlumaczy takie postepowanie to fakt ze ktos odpowiedzialny za zabezpieczenie tego nie zrobil. Nie oznacza to ze mam na to patrzec przez przymkniete powieki.

Co do oplacalnosci itd. Antku, Ty ujrzysz D200 za 1.5 miesiaca. Dzieki temu ze dobrze zyjemy z NP bedziemy mogli aparat przetestowac na najblizszych warsztatach. Tak trudno wytrzymac 40 minut?

I na koniec. Jestem wierny zasadom niezaleznie od okolicznosci. Starej daty ze mnie czlowiek.

Domyślnie

A co? Niby w F100 nie mozna??? Tak samo w Pentaxach AF masz spota ze szklami manualnymi bez problemu

Owszem - mozna - ale z tonu wynikalo, ze jest to jedyny tryb pomiaru swiatla :P

Pzdr
    Spinner
    Pentax (LX) i Nikon (D610i D90)
    SPINNERSTRAPS

Strona 41 z 45 PierwszyPierwszy ... 313940414243 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów