Close

Strona 40 z 45 PierwszyPierwszy ... 303839404142 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 391 do 400 z 449

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rocznik70
    Jeśli cena będzie na poziomie 1700$ to raczej nie liczyłbym na spadek, przynajmniej przez rok od premiery (podobnie rzecz się ma z D2x).
    D2x nie ma za bardzo bezpośredniej konkurencji w temacie wysokorozdzielczych profi-korpusów z APSensorem. 1DsMkII Jest dużo droższy i jest FF, 1DMkII ma dużo niższą rozdzielczość. A jak wszyscy kombinują, 30d niebawem sie pojawi wiec bedą musieli ostro sie nap....ać, ku uciesze np. takich krakowskich centusiów jak ja.

Cytat Zamieszczone przez rocznik70
    Pzzeca obniżenie zaszumienia i poprwę tonalności można uzyskać już na poziomie zmniejszenia 10->6mpix.
    szumofoby...
    Mnie raczej chodzi o kontrastowość i kolorystyke a'la kombinacja Velvii z VSem i rozpietość tonalną rzedu 20EV

Domyślnie

hyhy czytam ten temat i czytam i czytam .....i popatrzylem w statystyki i sie okazalo ze zajmuje on 1 miejsce w rankingu najbardziej aktywnych tematow oby to de dwiescie bylo warte tylu wytłuczonych na ten watek klawiatur i tyluz odciskow na palcach
    D70|18-70|70-300|50|ZENIT TTL|HELIOS 55/2|

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sailor
    nie ma to jak mongole z chipa, byle najszybciej, poza tym jak ja nie lubie jak sie komputerowcy z lapami do fotografi mieszaja

za tronem .. nie mieszaj informatykow z ludkami z chipa .. narazasz sie wiekszosci forum
    hehe wiem rozumiem to, tylko mnie to troche zdziwilo, chcieli byc mega pierwsi a bzdure napisali. Sam sie mocno kompami interesuje, a moja reakcja jest spowodowana np recenzja fuji s3 pro w vortalu twojepc.pl np... zenujace. Denerwuje mnie czasem takie cos poprostu brak konsekwencji.
    Iconography fucks with me
    You look great in bloodstains

D100/50mm1.8/85mm1.8/Lensbaby

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czornyj
    Mnie raczej chodzi o kontrastowość i kolorystyke a'la kombinacja Velvii z VSem i rozpietość tonalną rzedu 20EV
    Nie, no chyba że 20EV.... to ja już nic nie mówię....
    N16-35/N24-70/N70-200VR2/N24/N105VR/N400VR/Z40/Z24-120S/Z24-70SII/Z70-200S/V16/TT75/T28-75G2
    D800/D500/D4s/Z6/Z63/Z9

Paweł

Domyślnie

Za marzenia karzą rzeczywistością

Domyślnie

W nowym FVD jest opis D200 - pisza, ze ze szkielkami manualnymi bedzie mozna mierzyc spotem... Hmmmm

Pzdr
    Spinner
    Pentax (LX) i Nikon (D610i D90)
    SPINNERSTRAPS

Domyślnie

Mnie raczej chodzi o kontrastowość i kolorystyke a'la kombinacja Velvii z VSem i rozpietość tonalną rzedu 20EV :lol:
    nie chcialbys miec 20 ev - zaufaj mi :)
    pzdr
    Zbigniew Kruk - KrukBook

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zkruk
    nie chcialbys miec 20 ev - zaufaj mi
    20 Ev? Uchowaj Boże! Mam jedną Anke i ledwo sobie z tą ilością szcześcia daje rade

Domyślnie

widze ze nikon niezle wplywa na nasze forum i linki do ftp sa usuwane. Na dprewiev lezy tez ten link do ftp.

Domyślnie

no ale takie moderowanie to chamówa , mogł by chociaz Piotr czy kto tam napisac .. sorry EDIT cokolwiek .

Strona 40 z 45 PierwszyPierwszy ... 303839404142 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów