Ze chip wyskoczył jak za szybko to fakt, a co do komputerowców to wypraszam sobieZamieszczone przez Rave
![]()
Szukaj
Ze chip wyskoczył jak za szybko to fakt, a co do komputerowców to wypraszam sobieZamieszczone przez Rave
![]()
pozdrawiam Sebastian
czy z tej specyfikacji wynika cos o lampie i czasach synchronizacji ?a ta specyfikacja nie jest fikcją, to już zapisuję się do kolejki
Interesuje mnie czy jest 'dopalenie" na wszystkich czasach jak w D2H/X
i ilosc "krzyzaków" w AF - jest to juz gdzies oficjalnie wyspecyfikowane ?
nie ma to jak mongole z chipa, byle najszybciej, poza tym jak ja nie lubie jak sie komputerowcy z lapami do fotografi mieszaja
za tronem .. nie mieszaj informatykow z ludkami z chipa .. narazasz sie wiekszosci forum![]()
Napisali że jest migawka mechaniczna i elektroniczna, a najkrótszy czas synchro to 1/500 s. Stąd można wnioskować że sytuacja będzie wyglądała tak samo jak w D70, czyli HSS nie ma.Zamieszczone przez krzysztof jot
Pozdrawiam
Lolek
A skad? Czas x Synchro to 1/250
Wszystkie informacje ktore ukazuja sie do tej pory nie maja znamion oficjalnych. Poczekajcie cierpliwie. Jutro o godzinie 7 rano bedzie mozna napisac o D200 oficjalnie i bedziecie mieli taka informacje (no moze odrobine pozniej bo trzeba to obrobic). Chip i wszystkie inne miejsca w ktorych info sie ukazalo, przynosi wiesci wciaz pozbawione oficjalnosci.
Ale odczulem odrobine osobistej radosci jak napisalem w komentarzu na chipie, ze ciekawe z kad ta informacja i 1 minute pozniej juz nie bylo zdjec i newsa sie nie da komentowacZamieszczone przez admin
![]()
a co do czekania czekamy i tak mikolaj za miesiac![]()
pozdrawiam Sebastian
ciekawe u ilu osób na naszym forum, niedługo po 1.11, w stopce pojawi się napis"D200" ?![]()
N16-35/N24-70/N70-200VR2/N24/N105VR/N400VR/Z40/Z24-120S/Z24-70SII/Z70-200S/V16/TT75/T28-75G2
D800/D500/D4s/Z6/Z63/Z9
Paweł
U mnie niepredko z przyczyn oczywistych. Zakup lamp mnie dobil finansowo. Tak czy inaczej bede musial pomyslec o przesiadce i natuaralna konsekwencja jest D200. Jak kiedys wspominal Zbyszek Kruk, czasem trudno robic zdjecia zawodowo, gdy na sali sa amatorzy z takimi samymi korpusami (oczywiscie nie chodzi mi o wartosc tej fotografii ale pewien walor psychologiczny).
Nawet osobiście sie z tym spotkałem więc zupełnie rozumiem to podejście. Ciekawe tylko ilu amatorów przesiądzie się na D200 ?? a wtedy juz tylko Piotrze D2X zostanieZamieszczone przez admin
![]()
pozdrawiam Sebastian
Skontaktuj się z nami