Hmmmm. Czy ja dobrze widzę ale rozmieszczenie punktów AF inne niż w D2x. Bardziej to przypomina 9 punktowy AF z 20D Canona. Szkoda.
Szukaj
Hmmmm. Czy ja dobrze widzę ale rozmieszczenie punktów AF inne niż w D2x. Bardziej to przypomina 9 punktowy AF z 20D Canona. Szkoda.
Czytam to 5 raz.. i sam nie wiem.
[ Dodano: Sob Paź 29, 2005 5:53 pm ]
fajne fajne ale pewnie fake.
Iconography fucks with me
You look great in bloodstains
D100/50mm1.8/85mm1.8/Lensbaby
kaleid wiesz co... hehe... czemu pokretlo mocowania tego gripa..nie jest posrodku tak jak gwint mocujacy? Dziwne.Zamieszczone przez Kaleid
sugerjujesz ze te foty i dane techniczne to czarna robota Canona a D200 to wciaz 6 mp made in sony? ;)Zamieszczone przez Rave
To żeby Wam w niedzielę humor poprawić:
Za DPReview:
Canon USA has today posted a service notice relating to the new EF 24-105 mm F4L IS USM lens. The notice describes a problem which affects some early production samples of this lens where 'unacceptable levels of flare' can occur, mostly at wide angle and maximum aperture. Those lenses with a control number (a serial number beginning with UT) of 1000 or less are affected. The notice goes on to offer a free repair service (including shipping) which will commence on November 14th. We haven't seen any other such notices from any other regions.
Ale wtop!![]()
Pozdrawiam
Pozdrawiam - Grzegorz
A co w torbie? D300 i trochę szpargałów
Grześ Pseudonim, ty to masz refleks![]()
istnieje taki wynalazek jak koła zebate.Zamieszczone przez Rave
hahaha bardzo smieszneZamieszczone przez Czornyj
PAtrze na ta konstrukcje i szukam usprawiedliwienia dla "konstruktora nikona", z przodu kolko jest posrodku tak jak gwint a z tylu juz nie
. Nie mowie ze to Fake ale tak jakos dziwnie pokomplikowane mnie sie to wydaje.
to proste - odpowiednio dobierając przełożenie zwiekszono siłe z jaką wkreca sie gwint dzieki czemu można mocno skrecić gripa z korpusem, bez wkładania w to wysiłku. Nie jest to żart, a ergonomia.
Skontaktuj się z nami