Close

Strona 27 z 45 PierwszyPierwszy ... 17252627282937 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 261 do 270 z 449

Domyślnie

2-go listopada BR (zeby nie bylo) bede mial ten korpus w reku, wiec przekaze Wam moje odczucia organoleptyczne

Kaleid
    Gość

Domyślnie

Co wyscie sie tak uparli z tym R1...przeciez ta matryca jest fizycznie mniejsza niz Nikon DX, takze to zdecydowanie odpada. Poza tym, D200 ma przetwornik CCD, a R1 to CMOS.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez admin
    2-go listopada BR (zeby nie bylo) bede mial ten korpus w reku, wiec przekaze Wam moje odczucia organoleptyczne
    oooo sweeet.. mam nadzieje ze zrobisz nam recke od deski do deski jak na admina sun przystalo
    Iconography fucks with me
    You look great in bloodstains

D100/50mm1.8/85mm1.8/Lensbaby

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez admin

Czekamy....

pozdrawiam
    Fotografowanie jest równoznaczne z przywłaszczaniem sobie zdejmowanego przedmiotu. Oznacza to wchodzenie w pewien stosunek, który kojarzy się nam z poznaniem, czyli zawładnięciem. Susan Sontag
    A7 II Zeiss Batis 25/2 85/1,8 500px FB

Domyślnie

co wy marudzcie o ccd :P kodak wypuszcza 39 i 31.6 mpiksow jakby ktos jeszcze nie wiedzial :P wazne zeby robil zdjecia ;] a nie jaka bedzei mial matryce ;D
    "taka będzie przyszłość.ktoś będzie odbierał nasze śmieci i jeszcze się cieszył" A.Stasiuk

Domyślnie

Mam nadzieje ze nie bede za bardzo cierpial gdy bede musial go oddac Znowu musze sie zmuszac do oklamywania sie ze nie aparat jest wazny

Domyślnie

Jasne. W samochodzie moc silnika też nie ma znaczenia, ważne, żeby przemieszczał sie z punktu a do b...

Domyślnie

jeden woli wiecej "kucykow", inny komfort... jeszcze inny jasna tapicerke nie ujednolical bym wymagan co do sprzetu

Domyślnie

Nie rozumiem jednego....skad ta panika przed matrycami CCD ?
    nie widzę paniki, czytam np. http://www.europe-nikon.com/newsdeta...itorialId=1364
    no, będzie wiadomo troszkę wcześniej chyba
    w tego typu zabawkach myślę że po roku cała prawda jest na wierzchu
    wieksze znaczenie, od tego w jakiej technologii bedzie zrobiona matryca (ccd lub cmos), ma procesor i oprogramowanie..
    Wg mnie cała trójca (matryca, procesor, oprogramowanie) stanowi o jakości obrazu
    poza tym, skad w narodzie tylu szumofobow?
    Pewnie nie wszystkim szumy przy ISO200 kojarzą się z "przepięknym ziarnem nadającym fotografii klimat dzieł starych mistrzów uprawiających w ciemni swoje czary i misteria"
    nikon pracowal nad wlasnie taka matryca wieeele lat.
    A więc już niedługo będziemy oświeceni
    okaze sie, gdy oglosza oficjalnie co to za ustrojstwo
    i admin coś skrobnie po próbach organoleptycznych

Spokojnej nocy
    Wini
    Zakupy świąteczne dla 25 członków rodziny robię 24 Grudnia,na stacji benzynowej

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez twlodar
    Jakieś podstawy do tej rewelacji o wadzie 24-105 byś może zapodał,
    bo tak bez niczego, to brzmi, jak nie ujmując:
    A u Was to Murzynów biją..
    http://www.dpreview.com/news/0510/05...on24105svc.asp
    czy oficjalne info canona wystarczy :)

to juz chyba tradycja, ze jak cos wypuszczaja to musi byc cos zepsute - niestety marketignowcy mysla ze jak pogonia inzynierow kijkiem to uzyskaja lepszy efekt - konczy sie jak konczy...
    pzdr
    Zbigniew Kruk - KrukBook

Strona 27 z 45 PierwszyPierwszy ... 17252627282937 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów