Close

Strona 26 z 45 PierwszyPierwszy ... 16242526272836 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 251 do 260 z 449

Domyślnie

Niestety najciszej w plotkach, ploteczkach o matrycy. Wg mnie CCD sensor nie wrózy nic dobrego. W softach D70 i NC informatycy z Nikona się nie popisują zbytnio, a przede wzystkim od matrycy i oprogramowania zależy sukces "produktu" D200. Nie przypadkowo w D2X CMOS umieszczono. Ale za 14 miesięcy wszystko bedzie jasne
    Wini
    Zakupy świąteczne dla 25 członków rodziny robię 24 Grudnia,na stacji benzynowej

Kaleid
    Gość

Domyślnie

Nie rozumiem jednego....skad ta panika przed matrycami CCD ? Zaczynacie juz gadac slowami marketingu Canona, ktory wmowił wszystkim ze tylko CMOS jest dobry

Domyślnie

za kaleidem.
    Iconography fucks with me
    You look great in bloodstains

D100/50mm1.8/85mm1.8/Lensbaby

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Wini
    Niestety najciszej w plotkach, ploteczkach o matrycy. Wg mnie CCD sensor nie wrózy nic dobrego. W softach D70 i NC informatycy z Nikona się nie popisują zbytnio, a przede wzystkim od matrycy i oprogramowania zależy sukces "produktu" D200. Nie przypadkowo w D2X CMOS umieszczono. Ale za 14 miesięcy wszystko bedzie jasne
    no, będzie wiadomo troszkę wcześniej chyba A co do CMOSa w D2x to został tam umieszczony podobno dlatego ze się nikon nie wyrobił z terminem. W d200 wg tego co się dało słyszeć, matryca jest produkcji własnej nikona. czy matryca nie wróży nic dobrego ? S3pro to też CCD. Mi się ona podoba
    N16-35/N24-70/N70-200VR2/N24/N105VR/N400VR/Z40/Z24-120S/Z24-70SII/Z70-200S/V16/TT75/T28-75G2
    D800/D500/D4s/Z6/Z63/Z9

Paweł

Domyślnie

nie spakulujmy - przeciez wystarczy poczekac... do wiosny
    duzo osob stawialo na to, iz bedzie tam siedziala matryca z R1.. jezeli nie jest to wlasny prodkut nikona, wiec to moze jakas modyfikacja ostatniego wypustu ze stajni sonego?

tak naprawde chyba wieksze znaczenie, od tego w jakiej technologii bedzie zrobiona matryca (ccd lub cmos), ma procesor i oprogramowanie..

poza tym, skad w narodzie tylu szumofobow?

Domyślnie

ja tego nie rozumiem.. czy nikt tu nie ma glowy? matryca z r1 bla bla bla i idzie jas przez las... przeciez R1 to nie DX format.

Ja stawiam na to.. ze matryca w d200.. to skonczona wersja matrycy ktora byla w betawersji d2x... chyba wiecie (kaleid nie mowie o tobie) ze wczesniej d2x mial wlasnie wstawiona taka matryce.. nikon pracowal nad wlasnie taka matryca wieeele lat.
    Iconography fucks with me
    You look great in bloodstains

D100/50mm1.8/85mm1.8/Lensbaby

Domyślnie

Czacha, musze Cie zawiesc. Uzytkownicy Nikona bede go mieli w reku juz na dniach, mowie o D200 zeby nie bylo

Domyślnie

nie ma wiekszego znaczenia skad wzieli ta matryce - wazniejsze jest jak sie bedzie spisywala. na chwile obecna rownie prawdodopodobne jest to ze wzieli ja z D2x.. jak i to, ze z R1.. okaze sie, gdy oglosza oficjalnie co to za ustrojstwo... a ty i ja mozemy sobie tylko gdybac

[ Dodano: Pią Paź 28, 2005 11:48 pm ]
    Cytat Zamieszczone przez admin
    Czacha, musze Cie zawiesc. Uzytkownicy Nikona bede go mieli w reku juz na dniach, mowie o D200 zeby nie bylo
    przeciez ironizuje sam czekam zeby go pomacac na wiosne miala byc minolta D7D.. ale D200 chyba ja przebil z ta iloscia wiosen

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czacha
    nie ma wiekszego znaczenia skad wzieli ta matryce - wazniejsze jest jak sie bedzie spisywala. na chwile obecna rownie prawdodopodobne jest to ze wzieli ja z D2x.. jak i to, ze z R1.. okaze sie, gdy oglosza oficjalnie co to za ustrojstwo... a ty i ja mozemy sobie tylko gdybac
    matryca R1... http://www.fotoaparat.cz/article/10198/1
    powiem delikatnie: nie zachwyca. no, ale to Sony, wiec nie ma co sie dziwic

Domyślnie

Uzytkownicy Nikona bede go mieli w reku juz na dniach
    ...bo to najwieksza niespodzianka szykowana przez Nikona - w dniu premiery
    aparat bedzie w hurtowniach........ niestety chyba jednak>

Strona 26 z 45 PierwszyPierwszy ... 16242526272836 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów