Close

Strona 17 z 45 PierwszyPierwszy ... 7151617181927 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 161 do 170 z 449

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Cichy
    A propos polemiki o wizjerach, to nie zaglądajcie lepiej do 20d, a tym bardziej do 5d
    A jeśli chcecie poprawić sobie humor, to spójrzcie co widać w wizjerze Sigmy SD10.
    Pozdrawiam
    Lolek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk
    Cytat Zamieszczone przez Irvine
    Najbardziej to Canoniarze zbledli ze strachu tyle na temat D200 i Nikona pisza
    gdzie tak zbledli?
    Na canonbordzie No i ja tez bo mam Canona aparat rowniez.
    Nawet nie trzymam ich razem bo ryzyko.

Cytat Zamieszczone przez akustyk
    cieszac sie, ze wreszcie jest jakies powaznie konkurencyjne body? z ktorego wynika ni mniej ni wiecej, ze poprzeczka idzie wyzej i kolejna puszka Canona musi byc lepsza niz starsze?
    Mnie sie podoba to tlumaczenie, kreatywne.
    Tomek
    ---------

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Irvine
    Na canonbordzie No i ja tez bo mam Canona aparat rowniez.
    Nawet nie trzymam ich razem bo ryzyko.

Mnie sie podoba to tlumaczenie, kreatywne.
    kompletne bzdury piszesz, tyle ze sa zgodne z "jedyna sluszna racja".

ja bym jednak najpierw przeczytal komentarze na wskazanym forum, zanim bym je ocenial.

Domyślnie

O rany Akustyk. Ty nie badz taki powazny.
    Ostatecznie dyskutujemy tylko o aparatach a nie przyszlosci swiata.
    Wtedy mozna bedzie sie usmiechnac. No chyba ze wyzszosc Canona nad Nikonem lub odwrotnie
    jest jedynym co sie tak naprawde liczy.
    Tomek
    ---------

Domyślnie

w koncu swiat doczekal sie nastepcy (?) D100.. uf teraz czekamy na potwierdzenie danych dot. specyfikacji.. i na pierwsze zdjecia

szczerze mowiac nie liczyl bym na uszczelnienia - magnezowe body.. i zapewne na tym koniec. wizjer do wielgachnych nalezec nie bedzie.. szczerze mowiac, wole mniejszy i jasniejszy wizjer, ze 100% kadru.. niz wiekszy, ale pokazujacy mniej.. i nieraz ciemniej.

iloscia punktow AF nie ma co sie podniecac - ja mam ich 45.. no i co?
    i tak w 94/100 przypadkow uzywa sie centralnego..

3fps jest wystarczajace i to dodatkowe przyspieszenie nie jest raczej niezbedne.. reporterzy kupia se D2H

obiektyw zaprezentowany razem z D200 - wybaczcie, ale wielki LOL a gdy czytam ze, ze musi byc dobry, bo to przeciez nikon... zycze niektorym dobrego samopoczucia

podczas pierwszego czytania specyfikacji usmiechnalem sie przy czasie synchro dla flesha.. pomyslalem se, gdzie podzieja sie ci wszyscy, ktorzy podawali 1/500s za podstawowa zalete D70 nad innymi aparatami.. no ale to tak OT - nadal podtrzymuje iz 1/250s jest wystarczajaca.. czy to w nikonie, czy w canonie czy innej minolcie.. ale oczywiscie ze wszystkiego mozna zrobic zalete.. nawet jak sie tego nie wykorzystuje łotewer musialem sie wymarudzic

gratuluje kolegom (mam nadzieje) udanej puszki i oby przyczynila sie do spadku cen.. i kolejnych modeli na rynku.. oczywiscie nie tylko spod stajni nikona.. chociaz to nam akurat nie grozi

pozdrawiam
    mamiyo-canoniarz

Kaleid
    Gość

Domyślnie

O, mastah zaszczycił nasze forum

Domyślnie

siarap :P
    lepiej wyciagaj ze skarbonki drobne na D200 co zjada canona na sniadanie nie wiem tylko jescze ktorego.. napewno 300D

Kaleid
    Gość

Domyślnie

E tam, mi wystarczy skromny dalmierz radziecki marki Leningrad

Domyślnie

Co ty Szacha ! ... na Czystą DEE nie ma mocnych . Zaden NiCon Ci nie sKoczy . . .

Nie ma Bata ! Czerwony pasek i wiesz jak jest
    qoolturka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czacha
    w koncu swiat doczekal sie nastepcy (?) D100.. uf teraz czekamy na potwierdzenie danych dot. specyfikacji.. i na pierwsze zdjecia

szczerze mowiac nie liczyl bym na uszczelnienia - magnezowe body.. i zapewne na tym koniec. wizjer do wielgachnych nalezec nie bedzie.. szczerze mowiac, wole mniejszy i jasniejszy wizjer, ze 100% kadru.. niz wiekszy, ale pokazujacy mniej.. i nieraz ciemniej.
    :
    co ty tu napisales?
    Cytat Zamieszczone przez Czacha
    iloscia punktow AF nie ma co sie podniecac - ja mam ich 45.. no i co?
    i tak w 94/100 przypadkow uzywa sie centralnego..
    :
    To masz rutynowe jakies te przypadki hehehe
    Iconography fucks with me
    You look great in bloodstains

D100/50mm1.8/85mm1.8/Lensbaby

Strona 17 z 45 PierwszyPierwszy ... 7151617181927 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów