12@: oni sprzedaja wszystkow tamtym roku juz sprzedawali D90, zapewniajac o super pewnych zrodlach
"Przykro mi, że tak Pan ocenia nasz wysiłek. Jako jedyny sklep w Polsce staramy się mieć najnowsze informacje i w tym celu korzystamy z informacji światowej centrali Nikona (dzięki temu często podajemy sprawdzone informacje nawet przed oficjalnymi komunikatami Nikon Polska). Zadaliśmy sobie trud zdobycia autoryzowanych zdjęć wspomnianych modeli, co nie udało się nikomu poza nami w Polsce i postanowiliśmy pokazać jak one będą wyglądały jednocześnie informując o przewidywanym okresie wprowadzenia ich na rynek.
To trochę tak, jakby miał Pan wybór pomiędzy dwoma salonami sprzedaży tej samej marki samochodów. W jednym otrzymuje Pan informację że nowy model wejdzie do sprzedaży za trzy lata i będzie wyglądał tak (i tutaj sprzedawca pokazuje Panu zdjęcie), w drugim sprzedawca mówi 'ja nic nie wiem, czy będzie, kiedy będzie ani co to będzie'. Naszym zdaniem pierwszy sprzedawca wykazał pewien profesjonalizm i udzielił maksymalnej udostępnionej informacji i raczej nie należy mieć do niego pretensji że producent nowego modelu jeszcze nie wprowadził, a docenić wysiłek włożony w zdobycie najaktualniejszych informacji....Informacje są sprawdzone, gdyż są to aktualne komunikaty z japońskiej centrali Nikona. Nie mamy wpływu na termin wprowadzenia tego modelu do sprzedaży, staramy się jedynie w pełni informować klientów o wszystkich nowościach, nawet tych z odległą datą premiery. Trudno nas za to moim zdaniem winić.
To sa odpowiedzi na moje pytania, kiedy chcialem kupic D70, a oni obiecywali D90![]()
Szukaj

Skontaktuj się z nami