Close

Strona 10 z 45 PierwszyPierwszy ... 8910111220 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 91 do 100 z 449

Domyślnie

Ja po wyprzedaży gratów będę w sytuacji takiej, że kupię to, co lepiej
    wypełni zadania.. Bez względów na markę, bo póki co nie sprzedaję tylko
    SB-800, ona na wartości nie straci.. Skok jakościowy w stosunku do D70,
    jaki reprezentuje 5D, jego funkcjonalność predysponują go do bycia
    koniem roboczym na długi czas, od D200 oczekuję tego samego.

Na razie paleczka jest po stronie Nikona, Canon pokazał, co potrafi
    zbudować, a mi się nie śpieszy..

Ale warto pokazywać, jak wyglądają inne ogródeczki, bo inaczej to nadal
    D70 będzie największym cudem na świecie..
    Ja tez zły.. Już tak mam..
    sprzętowo pozamiatane

Domyślnie

aha jeszcze jedno, teraz gdy juz wiemy jak to cacko wyglada i mniej wiecej co oferuje, czy istnieje ktos kto moze potwierdzic te sugerowane 1999$ za puszke?

Przyznam ze dla mnie cena powyzej tej kwoty 2 kafli bedzie no dosc zaporowa.

Swoja droga.... to troche dziwne... taki bundle techniki i tylko 2 kola? a d2x 4 z chaczykiem... sam nie wiem.
    Iconography fucks with me
    You look great in bloodstains

D100/50mm1.8/85mm1.8/Lensbaby

Domyślnie

Oficjalne ceny beda znane w dniu premiery. Wszystko co w tej chwili sie pojawia to pobozne zyczenia lub antyreklama

Domyślnie

Dla samplowiczów 5D
    Oczywiście że zdjęcia z Canona sa dobre i oczywiste jest że zdjęcia z D200 będa dobre.
    Osobiscie współczuję każdemu kto uważa że aparat który posiada robi najlepsze zdjęcia na swiecie , a zdanie "pokaż lepsze z D2X" traci przedszkolem, w dodatku czy Canon/Nikon wyda na rynek aparat lepszy od najlepszego z konkurencji o połowe taniej - osobiście watpię. Niektórzy juz mają nawet pełne kieszenie dowcipów na temat D200 (pewnie będzie niedoświetlał jak D70) a jednak czy ktoś jest w stanie udowodnić że nie da się zrobić dobrego zdjęcia D70??
    pozdrawiam Sebastian

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tr0n
    Oczywiście że zdjęcia z Canona sa dobre i oczywiste jest że zdjęcia z D200 będa dobre.
    Osobiscie współczuję każdemu kto uważa że aparat który posiada robi najlepsze zdjęcia na swiecie , a zdanie "pokaż lepsze z D2X" traci przedszkolem, w dodatku czy Canon/Nikon wyda na rynek aparat lepszy od najlepszego z konkurencji o połowe taniej - osobiście watpię. Niektórzy juz mają nawet pełne kieszenie dowcipów na temat D200 (pewnie będzie niedoświetlał jak D70) a jednak czy ktoś jest w stanie udowodnić że nie da się zrobić dobrego zdjęcia D70??
    mowiac o dobrych zdjeciach nie mamy na mysli tak bardzo czy te zdjecia sa "dobre dobre" a poprostu czy jakosc przetwornika jest na poziomie na ktorym oczekujemy by byl, wiec jak swiat dslr posuwa sie do przodu to przynajmniej chce by to bylo zblizone do d2x ktorego mialem okazje troche pomeczyc przez dwa tygodnie i w listopadzie bedzie to samo.
    D2x pomimo ze przejawia szum na wyzszych czulosciach to ten szum jest mi bardzo znajomy do tego co uzyskiwalem nawet na Coolscanie 8000 skanujac moje negatywy w pracy. Jest fotogeniczny
    Iconography fucks with me
    You look great in bloodstains

D100/50mm1.8/85mm1.8/Lensbaby

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez twlodar
    Piotrze, to tylko tak apropos tego, że te sample z 5D to wszystkie porażka..
    Bo trzeba wiedzieć, o czym się wogóle pisze..
    A kto nie wie ?
    N16-35/N24-70/N70-200VR2/N24/N105VR/N400VR/Z40/Z24-120S/Z24-70SII/Z70-200S/V16/TT75/T28-75G2
    D800/D500/D4s/Z6/Z63/Z9

Paweł

Kaleid
    Gość

Domyślnie

Bardzo prosze, o nie zakładanie kolejnych wątkow dot. plotek na temat D200. Jeden wystarczy. Proszę prowadzic dyskusję tutaj. Prosze rowniez o nie podsycanie wojen systemowych. Wszystkie proby wywolania flame`a na forum, bede z cala stanowczoscia powstrzymane

Domyślnie

To się staje nudne.

Adminie, może tak zamknąć ten wątek? Niczego oprócz testosteronu nie można się tu chyba spodziewać?
    Pozdrawiam - Grzegorz
    A co w torbie? D300 i trochę szpargałów

Domyślnie

Zamykać wątek i nie zakładać nowych o aparacie, na który czekaliście (śmy) latami, w dniu gdy pojawiły się oficjalne zdjęcia ? To co mamy robić, iść do kościoła i modlić się o mocną specyfikację techniczną ?
    O obiektywach wiem prawie wszystko

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stig
    Cytat Zamieszczone przez Cichy
    Od razu go biorę w łapy i testuję 18-200 VR
    Cos mi sie wydaje, ze to nie bedzie dobre szklo... Precyzyjniej -- nie ma prawa byc dobre.
    nie mowie hop, ale hiper-zoomy sa praktycznie skazane na kiepski kontrast, slabe odwzorowanie kolorow i najczesciej niewyobrazalnie kiepski bokeh. no bo na pochyle drzewo to i Salomon nie naleje...

ale to tyle mowienia o jakosci. jak pokazalo zycie, mozna sprzedawac niezle puszki z przecietnymi denkami od butelek. hiper-zoom-denka maja to do siebie, ze sa nieco za uniwersalne, zeby zachecic uzytkownika bardziej zaawansowanego, do ktorego teoretycznie adresowany jest D200. tak ze to szklo widzialbym jako dodatkowa premiere rownolegle do D200, nie jako szklo kitowe. czlek swiadomy zapnie jakies 17-55, 28-75/105, 70-200 czy stalki. jak ma iles tam set zielonych na D200 to na dobre szkielko do niego tez powinien miec. zwlaszcza, ze raczej nie mowimy tu o ludziach od zera zaczynajacych przygode z fotografia

VR fajna rzecz, ale przy spodziewanej jakosci obrazu to w zasadzie szajsegal, czy sie je wepnie do D70 czy do D200, bo z tych megapikseli prawdopodobnie nic nie wyniknie i docelowe odbitki beda podobne :/ no to troche szkoda dokladac tyle grosza, chyba, ze w gre wchodzi wylacznie ergonomia

Strona 10 z 45 PierwszyPierwszy ... 8910111220 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów