Close

Strona 9 z 45 PierwszyPierwszy ... 789101119 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 449

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Cichy
    i też poproszę lepsze z D2X
    To podeslij modelke

Domyślnie

Panowie, nie widze najmniejszego sensu dla kolejnej klotni. Nie rozumiem rowniez pytania (z calym szacunkiem Tadziku) dla slow "pokaz mi lepsze z D2x'a". Wszyscy wiemy ze definicja slowa "lepsze"w fotografii nie istnieje. Pojawia sie nowy korpus NIkona i to cieszy uzytkownikow. Jak dotad Canonierzy wolali "niech sie pojawi, bedzie konkurencja". Co jesli okaze sie ze D200 zdystansuje D20 czy 5D? Cos sie stanie? Kompletnie nic. Podobnie gdy okaze sie ze D200 bedzie skromnym nastepca D100 czy D70. Odrobine spokoju i rozsadku poprosze panowie.

Domyślnie

Piotrze, to tylko tak apropos tego, że te sample z 5D to wszystkie porażka..
    Bo trzeba wiedzieć, o czym się wogóle pisze..
    Ja tez zły.. Już tak mam..
    sprzętowo pozamiatane

Kaleid
    Gość

Domyślnie

Panowie, odpusccie sobie Niech Canon bedzie najlepszy, niech Canoniarze beda najmadrzejsi

Domyślnie

Ja osobiście się cieszę, że w końcu ujrzy światło dzienne D200. Od razu go biorę w łapy i testuję 18-200 VR Najbardziej mnie interesuje różnica kontrast/cienie/szumy w stosunku do D70.

A sample z 5D podpinam na inny serwer:

http://www.icpnet.pl/~jakub_c/foto/5dsample.jpg
    O obiektywach wiem prawie wszystko

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kaleid
    Niech Canon bedzie najlepszy, niech Canoniarze beda najmadrzejsi
    I do tego ksiądz Rydzyk na premiera!

No i pozostanie się zwrócić do kolegów w Łodzi o dojście do łowców skór
    Pozdrawiam - Grzegorz
    A co w torbie? D300 i trochę szpargałów

Domyślnie

Wiesz Tadziu jak duzy odsetek ocen zdjecia bedzie brany przez pryzmat marki. Oboje wiemy, a jestem pewnien ze nie jestemy jedyni na tym forum, ze 5D nie moze byc konstrukcja "kiepska" bo ten akurat koncern stac na doskonale badania jakosciowe przed wypuszczeniem w rynek nowego modelu. Wpadki sie zdarzaja ale to przypadlosc kazdej firmy. Wykonalem 5D kilka zdjec a po wolaniu w labie uznalem ze to bardzo dobry korpus, dajacy bardzo dobra jakosc zdjec. To dlatego apelowalem o spokoj. Wiem rowniez, mimo iz nie widzialem zdjec z D2X'a wolanych w tym samym labie, ze i ta konstrukcja sie sprawdza.

Troche Jarkow zazdroszcze mozliwosci wyboru. Mam nadzieje ze mnie, skromnemu amatorowi D200 stanie sie potrzebny i bedzie to wybor nie z koniecznosci, ale potrzeby. O D2x nawet nie smiem marzyc

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Cichy
    Od razu go biorę w łapy i testuję 18-200 VR
    Cos mi sie wydaje, ze to nie bedzie dobre szklo... Precyzyjniej -- nie ma prawa byc dobre.
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

Stig, podzielam to zdanie. Na dodatek VR ktory w modelu 24-120 (bodaj) nie dal sie poznac z dobrej strony. Uniwersalnosc moze byc tu jednak zaleta. Fajnie byloby jednak zobaczyc to szklo w kicie za grosze

Nie zdradze wielkiej tajemnicy, wkrotce bedziemy mieli okazje sie przekonac osobiscie

Domyślnie

wiecie co... na deprefiu doszly mnie glosy... ze ten cam 2000...z nowej d200 ma tylko 3 krosowe sensory.... zamiast 9 wieciu.. to narazie nie potwierdzona nigdzie plotka. ALE czy to nie wprowadzalo by zamieszania i bledow w dzialaniu trybow grupowych? jak wskazuje przelacznik z tylu aparatu, jest identyczny z tym z d2x, gorny lcd tak samo.(fajnie)

[ Dodano: Sro Paź 26, 2005 3:51 pm ]
    pomimo za canananananana nie lubie to ten sampel z ta pania wyglada ladnie
    Iconography fucks with me
    You look great in bloodstains

D100/50mm1.8/85mm1.8/Lensbaby

Strona 9 z 45 PierwszyPierwszy ... 789101119 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów