Close

Strona 7 z 45 PierwszyPierwszy ... 5678917 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 449

Domyślnie

No jest... i co z tego

D2X tez jest,,,, daleko poza moim zasiegiem...

Pzdr
    Spinner
    Pentax (LX) i Nikon (D610i D90)
    SPINNERSTRAPS

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Piotr_Millennium
    O ile cena 2600 USD podana przez zkruk jest prawdopodobna, to ja przepraszam bardzo, bo u nas ten aparat będzie do nabycia za ponad 10 kzł. Do tego trzeba będzie jeszcze dokupić gripa i ... cena D2Hs w zasięgu a do D2x też niedaleko
    Albo i 5d
    O obiektywach wiem prawie wszystko

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kubalmar
    Aparat dla niezdecydowanych czy robić w Nef czy JPG bo sądząc po wyświetlaczu z foto mozna będzie robić i NEF i FINEjpg naraz.
    A to do tej pory nie można było ?

No ja widzę 11-polowy AF.

Domyślnie

Nie wiem jak Wy ale ja bym wolal miec na wlaczniku zamiast podswietlania funkcje DOF - mialem tak w MZ-S i bylo to dla mnie genialne rozwiazanie...

A moze tylko ja takz rzadko korzystam z podswietlania

Pzdr
    Spinner
    Pentax (LX) i Nikon (D610i D90)
    SPINNERSTRAPS

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Cichy
    O ile cena 2600 USD podana przez zkruk jest prawdopodobna, to ja przepraszam bardzo, bo u nas ten aparat będzie do nabycia za ponad 10 kzł. Do tego trzeba będzie jeszcze dokupić gripa i ... cena D2Hs w zasięgu a do D2x też niedaleko
    Albo i 5d
    No niby tak, tylko po co komu taki knot ?! I do tego nadal nie miałby gripa

[ Dodano: Sro Paź 26, 2005 2:28 pm ]
    Cytat Zamieszczone przez Spinner
    Nie wiem jak Wy ale ja bym wolal miec na wlaczniku zamiast podswietlania funkcje DOF - mialem tak w MZ-S i bylo to dla mnie genialne rozwiazanie...

A moze tylko ja takz rzadko korzystam z podswietlania

Pzdr
    Spinner
    To pewnie byłoby genialne rozwiązanie (choć nie wiem bonie doświadczyłem) ale jak dla mnie to poświetlanie to wielki +
    Sporo robię zdjęć w takich warunkach ze to podświetlanie jest niemal niezbedne...
    N16-35/N24-70/N70-200VR2/N24/N105VR/N400VR/Z40/Z24-120S/Z24-70SII/Z70-200S/V16/TT75/T28-75G2
    D800/D500/D4s/Z6/Z63/Z9

Paweł

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rocznik70
    Cytat Zamieszczone przez Cichy
    Albo i 5d
    No niby tak, tylko po co komu taki słabe zdjęcie ?! I do tego nadal nie miałby gripa
    Jakie zdjęcie ?!

Domyślnie

Czy ktos bardziej obeznany moze cos opowiedziec na temat osprzetu ktory nizej widac?

D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie Re: jak już wspomniałem w Cafe - JEEEST! d200!!!!!!

Cytat Zamieszczone przez pn
    Czy moglbys gosciu uprzejmie nie zasmiecac calego forum tymi postami? Rozumiem Twoje podniecenie, ale moze wyladujesz je najpierw na najblizszej rodzinie czy przyjaciolce, a pozniej przeczytasz najnowsze posty i zauwazysz, ze nie musisz juz smiecic.
    przepraszam, jeśli coś wcześniej było, to nie zauważyłem. Zapomniałem skasować posta w cafe, pomyślałem, że to bardziej pasuje tutaj.

Domyślnie

To taki następca sb-29
    Zeiss (N)Ikon www.grenlandia2010.pl
    Pozdrawiam
    Adam

Domyślnie

Wreszcie prawdziwy zestaw do makro. Olympus miał cos takiego wiele lat temu.

Strona 7 z 45 PierwszyPierwszy ... 5678917 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów