2-go listopada BR (zeby nie bylo) bede mial ten korpus w reku, wiec przekaze Wam moje odczucia organoleptyczne![]()
Szukaj
2-go listopada BR (zeby nie bylo) bede mial ten korpus w reku, wiec przekaze Wam moje odczucia organoleptyczne![]()
Co wyscie sie tak uparli z tym R1...przeciez ta matryca jest fizycznie mniejsza niz Nikon DX, takze to zdecydowanie odpada. Poza tym, D200 ma przetwornik CCD, a R1 to CMOS.
oooo sweeet.. mam nadzieje ze zrobisz nam recke od deski do deski jak na admina sun przystaloZamieszczone przez admin
![]()
Iconography fucks with me
You look great in bloodstains
D100/50mm1.8/85mm1.8/Lensbaby
co wy marudzcie o ccd :P kodak wypuszcza 39 i 31.6 mpiksow jakby ktos jeszcze nie wiedzial :P wazne zeby robil zdjecia ;] a nie jaka bedzei mial matryce ;D
"taka będzie przyszłość.ktoś będzie odbierał nasze śmieci i jeszcze się cieszył" A.Stasiuk
Mam nadzieje ze nie bede za bardzo cierpial gdy bede musial go oddacZnowu musze sie zmuszac do oklamywania sie ze nie aparat jest wazny
![]()
Jasne. W samochodzie moc silnika też nie ma znaczenia, ważne, żeby przemieszczał sie z punktu a do b...
jeden woli wiecej "kucykow", inny komfort... jeszcze inny jasna tapicerkenie ujednolical bym wymagan co do sprzetu
Nie rozumiem jednego....skad ta panika przed matrycami CCD ?nie widzę paniki, czytam np. http://www.europe-nikon.com/newsdeta...itorialId=1364
![]()
w tego typu zabawkach myślę że po roku cała prawda jest na wierzchuno, będzie wiadomo troszkę wcześniej chyba
Wg mnie cała trójca (matryca, procesor, oprogramowanie) stanowi o jakości obrazuwieksze znaczenie, od tego w jakiej technologii bedzie zrobiona matryca (ccd lub cmos), ma procesor i oprogramowanie..
Pewnie nie wszystkim szumy przy ISO200 kojarzą się z "przepięknym ziarnem nadającym fotografii klimat dzieł starych mistrzów uprawiających w ciemni swoje czary i misteria"poza tym, skad w narodzie tylu szumofobow?![]()
A więc już niedługo będziemy oświeceninikon pracowal nad wlasnie taka matryca wieeele lat.
i admin coś skrobnie po próbach organoleptycznychokaze sie, gdy oglosza oficjalnie co to za ustrojstwo
Spokojnej nocy
Wini
Zakupy świąteczne dla 25 członków rodziny robię 24 Grudnia,na stacji benzynowej
http://www.dpreview.com/news/0510/05...on24105svc.aspZamieszczone przez twlodar
czy oficjalne info canona wystarczy :)
to juz chyba tradycja, ze jak cos wypuszczaja to musi byc cos zepsute - niestety marketignowcy mysla ze jak pogonia inzynierow kijkiem to uzyskaja lepszy efekt - konczy sie jak konczy...
Skontaktuj się z nami