jezu wkoncu skoncza sie moje udreki z o kant dupy roztrzaskac bocznymi sensorami mojej desetki...uf![]()
Szukaj
jezu wkoncu skoncza sie moje udreki z o kant dupy roztrzaskac bocznymi sensorami mojej desetki...uf![]()
Iconography fucks with me
You look great in bloodstains
D100/50mm1.8/85mm1.8/Lensbaby
echhh, znow jest po co zyc![]()
Pozdrawiam, Olo
...wlasnie pije szklaneczke szkockiej trzymajac kciuki za ta cene D200
i mam pytanie do Was, panowie_bardziej_obeznani: jak duze RAWy bedzie produkowal D200? o ile pamietam D2x wypluwal jakies kosmiczne 17MB-owe pliki, ja dostaje ****icy jak mam obrobic jakiekolwiek zdjecie z D70 na moim kompie [dlatego m.in. nie ma zadnego mojego zdjecia na forum] - przymierzam sie do zmiany kompa majac na uwadze, aby w przyszlosci styknal tez "pod d200"...
pozdrawiam, pshemo
Minolta XD7 / D70
"How do you shoot the Devil in the back? What if you miss?"
cytat z dpreview.com:
http://www.dpreview.com/news/0510/05...leaksnhype.aspWebsite security 101
Thursday, 27 October 2005 23:20 GMT
Phil ramble: I honestly can't count the number of times I've seen a manufacturer 'accidentally' place embargoed material on a webserver. It happens before almost every major announcement, this year it has happened with such predictability that you begin to question whether it's just deliberate, designed simply to create hype. Such leaks have occurred in the last 48 hours (twice) and were located by users keen for information who simply used (a) a site based search engine (in the first instance) and (b) changed a single character in a URL (in the second instance). Please manufacturers get a grip on your webserver security, don't upload embargoed material until the minute of announcement and if you must make sure that it is in a password protected area of the site and isn't indexed by your search engine.
Glad I got that of my chest, we're expected to act in uptmost secrecy about any new product, god forbid we ever leak anything like the amount of material I've seen "leaked" by manufacturers this year. (For the record we've never posted even a single character about a product before embargo).
formalnie leze i kwicze![]()
![]()
![]()
zgadnijmy co poeta mial tutaj na mysli![]()
![]()
![]()
akustyk.fc.pl albo tez bartrozanski@flickr
3 giga proc plus giga ramu i jakies minimum 120 gb przestrzeni zyciowej. Uzywaj Raw Shooter essentials. Jest o wiele szybszy niz NC.
[ Dodano: Pią Paź 28, 2005 1:38 am ]
Akustyk sadzisz ze d200 obedzie sie bez gripa? troche mnie to martwi ze w szeregu roznych akcesori grip sie nie pokazal na zadnym zdjeciu. Dziwne ze strony nikona. Oh well. do 1wszego juz nie daleko .
Haha juz widze ta konferencje
"Small chinese guy speaks out " We are proud to ... yea yea yea we all know thatjust give as the specs!!"
Iconography fucks with me
You look great in bloodstains
D100/50mm1.8/85mm1.8/Lensbaby
trudno powiedziec. ze specyfikacji wychodzi troche D2X w wersji econo. a zeby nie robic konkurencji flagshipowi moze okazac sie, ze gripa nie bedzieZamieszczone przez Rave
oby sie tak nie okazalo. z drugiej strony, specyfikacja wyglada calkiem wypasnie, i byloby dziwne, gdyby za 1700$ dawac tak po prostu aparat w duzym stopniu konkurencyjny do aparatu za 3000$
akustyk.fc.pl albo tez bartrozanski@flickr
jak przekadrowywujesz, to ci ostrość leci, bo wyżej/niżej znajdujące sie punkty są dalej/bliżej od aparatu, wiec krecąc obiektywem w osi narażasz sie na BF/FFZamieszczone przez Czacha
![]()
Pociągnę temat 45 pól w Canonach: gdy się tego "wynalazku" nie próbuje przełączać ręcznie, to nawet wcale nie przeszkadza (to tak jak ze wspomnianym już brakiem spota - gdy go nie ma to uzasadniamy jego nieprzydatność). I żeby nie było: liczba pól mnie nie rajcuje, a najlepszy ich układ jakim miałem okazję pracowac miał Contax N1 (środek + 4 w mocnych punktach obrazu - sterowane joystickiem).
Mam dwóch znajomych, którzy przeskoczyli z C do N głownie z powodu sterowania autofokusem. Jeden z nich pozbył się nawet 1V i 1D MkII, pomimo że tam mógł stosunkowo wygodnie używac 9 pól. Ale cóż...
A w temacie gripa do D200: będzie, ale trochę później.
Pozdrawiam
Lolek
Ja też myślę że grip będzie. A że trochę później to nie ma się co dzieić !! Nikon w takim pośpiechu przygotowywał ten model, że nie zdążył![]()
N16-35/N24-70/N70-200VR2/N24/N105VR/N400VR/Z40/Z24-120S/Z24-70SII/Z70-200S/V16/TT75/T28-75G2
D800/D500/D4s/Z6/Z63/Z9
Paweł
Skontaktuj się z nami