Close

Strona 18 z 45 PierwszyPierwszy ... 8161718192028 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 171 do 180 z 449

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Rave
    Cytat Zamieszczone przez Czacha
    w koncu swiat doczekal sie nastepcy (?) D100.. uf teraz czekamy na potwierdzenie danych dot. specyfikacji.. i na pierwsze zdjecia

szczerze mowiac nie liczyl bym na uszczelnienia - magnezowe body.. i zapewne na tym koniec. wizjer do wielgachnych nalezec nie bedzie.. szczerze mowiac, wole mniejszy i jasniejszy wizjer, ze 100% kadru.. niz wiekszy, ale pokazujacy mniej.. i nieraz ciemniej.
    :
    co ty tu napisales?
    jak cos nie tak to sorry - ciezki dzien w pracy

Cytat Zamieszczone przez Rave
    iloscia punktow AF nie ma co sie podniecac - ja mam ich 45.. no i co?
    i tak w 94/100 przypadkow uzywa sie centralnego..
    :
    To masz rutynowe jakies te przypadki hehehe
    widocznie userzy nikona lubia uzywac wszystkich pol AF - ja nadal uwazam ze jest to zbedne i mniej dokladne, niz stosowanie centralnego punktu.. i nie jest to zalezne od marki.. po prostu automat nigdy nie odgadnie na co chcesz ostrzyc

Domyślnie

hmm no dobra wiesz co fucha to fucha.. jak mi dziewuchy biegaja na wybiegu i jest ich kilka to nie mam czasu na machanie aparatem by kazda zlapac centralnym sensorem. Pomijam ze te bocze sa z dupy sie nie nadaja do pracy.. Licze ze d200 bedzie mial 3 krosy.. srodek i dwa po bokach.. to by mi robote poprawilo bo dziewczyna sie nie wroci by powtorzyc zdjecie.

A co do tego.. wyzej.. to nie wiem co napisales.. nie zrozumiale zupelnie;d
    Iconography fucks with me
    You look great in bloodstains

D100/50mm1.8/85mm1.8/Lensbaby

Domyślnie

o to chyba musisz przesiasc sie na eosa 3'ke.. 45 pol AF wybieranych okiem.. tego ci trzeba ja nie korzystam.. zawsze mam czas przekadrowac.. nawet w reporterce - a na wybiegu az tak szybko akcja sie raczej nie dzieje

no ale rozumiem ze to z wygody te mnogie pola AF cie kreca

Domyślnie

I LIKE IT RAW ...

hehe swietna sygnaturka, wieloznaczna
    Tomek
    ---------

Domyślnie

ja nadal uwazam ze jest to zbedne i mniej dokladne, niz stosowanie centralnego punktu.. i nie jest to zalezne od marki.. po prostu automat nigdy nie odgadnie na co chcesz ostrzyc
    Znać Canoniera! Przypominam że istnieje także możliwość RĘCZNEGO wyboru pola AF. Ale o takiej opcji użytkownicy EOSów (tych z 45 polami) wolą szybko zapomnieć. Wcale się im nie dziwię, bo sposób przełączania pól jest tam PO-RĄ-BA-NY.
    Pozdrawiam
    Lolek

Kaleid
    Gość

Domyślnie

Ja tu zaraz zrobie z Wami porzadek

Domyślnie

lolek, to nie kwestia systemu i sposobu wyboru - dla ciebie poronione moze byc kolko w canonie, dla kogos innego dziwny wybierak w nikonie.. kazdy lubi co innego, wiec tak naprawde twoja opinia na temat sposobu wybierania AF jest malo istotna

wiesz, moge wybierac punkty AF ruchem oka.. a i tak wole centralny..
    ale rozumiem, iz od momentu pojawienia sie informacji na temat ilosci pol AF w D200, im wiecej = lepiej... spoko .. w koncu synchro z fleshem chwalic sie juz nie da sorry.. mspanc

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk
    ja bym jednak najpierw przeczytal komentarze na wskazanym forum, zanim bym je ocenial.
    Mi to sie wydaje, ze Canoniarze generalnie to jacys tacy sfrustrowani sa mimo tych swoich puszek. Ciagle tylko a Nikon be, a Nikon meee, a to Nikon to, a to Nikon tamto... Normalnie podnieca ich i tylko o tym gadaja, zamiast focic, wymieniac sie poradami, uwagami, wiedza...

[ Dodano: Czw 27 Paź, 2005 ]
    siarap :P
    lepiej wyciagaj ze skarbonki drobne na D200 co zjada canona na sniadanie nie wiem tylko jescze ktorego.. napewno 300D
    No nie badz taki niedowartosciowany...

ja nie korzystam..
    Mi to nawet Canonierzy udowadniali jaki to spot jest zbedny i niepotrzebny. Tylko dlatego tak gadali, bo 20D go nie ma. Z przymusu cnota.

w koncu synchro z fleshem chwalic sie juz nie da
    A skad wiesz?

Iconography fucks with me
    You look great in bloodstains

D100/50mm1.8/85mm1.8/Lensbaby

Domyślnie

nadejszła wiekopomna chwila

Strona 18 z 45 PierwszyPierwszy ... 8161718192028 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów