A jeśli chcecie poprawić sobie humor, to spójrzcie co widać w wizjerze Sigmy SD10.Zamieszczone przez Cichy
Szukaj
A jeśli chcecie poprawić sobie humor, to spójrzcie co widać w wizjerze Sigmy SD10.Zamieszczone przez Cichy
Pozdrawiam
Lolek
Na canonbordzieZamieszczone przez akustyk
No i ja tez bo mam Canona aparat rowniez.
Nawet nie trzymam ich razem bo ryzyko.
Mnie sie podoba to tlumaczenie, kreatywne.Zamieszczone przez akustyk
Tomek
---------
kompletne bzdury piszesz, tyle ze sa zgodne z "jedyna sluszna racja".Zamieszczone przez Irvine
ja bym jednak najpierw przeczytal komentarze na wskazanym forum, zanim bym je ocenial.
akustyk.fc.pl albo tez bartrozanski@flickr
O rany Akustyk. Ty nie badz taki powazny.
Ostatecznie dyskutujemy tylko o aparatach a nie przyszlosci swiata.
Wtedy mozna bedzie sie usmiechnac. No chyba ze wyzszosc Canona nad Nikonem lub odwrotnie
jest jedynym co sie tak naprawde liczy.
![]()
Tomek
---------
w koncu swiat doczekal sie nastepcy (?) D100.. ufteraz czekamy na potwierdzenie danych dot. specyfikacji.. i na pierwsze zdjecia
szczerze mowiac nie liczyl bym na uszczelnienia - magnezowe body.. i zapewne na tym koniec. wizjer do wielgachnych nalezec nie bedzie.. szczerze mowiac, wole mniejszy i jasniejszy wizjer, ze 100% kadru.. niz wiekszy, ale pokazujacy mniej.. i nieraz ciemniej.
iloscia punktow AF nie ma co sie podniecac - ja mam ich 45.. no i co?![]()
i tak w 94/100 przypadkow uzywa sie centralnego..
3fps jest wystarczajace i to dodatkowe przyspieszenie nie jest raczej niezbedne.. reporterzy kupia se D2H
obiektyw zaprezentowany razem z D200 - wybaczcie, ale wielki LOLa gdy czytam ze, ze musi byc dobry, bo to przeciez nikon...
zycze niektorym dobrego samopoczucia
podczas pierwszego czytania specyfikacji usmiechnalem sie przy czasie synchro dla flesha.. pomyslalem se, gdzie podzieja sie ci wszyscy, ktorzy podawali 1/500s za podstawowa zalete D70 nad innymi aparatami..no ale to tak OT - nadal podtrzymuje iz 1/250s jest wystarczajaca.. czy to w nikonie, czy w canonie czy innej minolcie.. ale oczywiscie ze wszystkiego mozna zrobic zalete.. nawet jak sie tego nie wykorzystuje
łotewer
musialem sie wymarudzic
gratuluje kolegom (mam nadzieje) udanej puszki i oby przyczynila sie do spadku cen.. i kolejnych modeli na rynku.. oczywiscie nie tylko spod stajni nikona.. chociaz to nam akurat nie grozi![]()
pozdrawiam
mamiyo-canoniarz![]()
O, mastah zaszczycił nasze forum![]()
siarap :P
lepiej wyciagaj ze skarbonki drobne na D200 co zjada canona na sniadanienie wiem tylko jescze ktorego.. napewno 300D
![]()
E tam, mi wystarczy skromny dalmierz radziecki marki Leningrad![]()
Co ty Szacha ! ... na Czystą DEE nie ma mocnych . Zaden NiCon Ci nie sKoczy . . .
Nie ma Bata ! Czerwony pasek i wiesz jak jest
qoolturka
Zamieszczone przez Czacha
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
co ty tu napisales?
To masz rutynowe jakies te przypadki heheheZamieszczone przez Czacha
Iconography fucks with me
You look great in bloodstains