no ja macalem d2jeczki ... ale patrzac na zdjecia d200 to napewno nie bedzie nawet zblizone do tamtych wizjerow.
Szukaj
no ja macalem d2jeczki ... ale patrzac na zdjecia d200 to napewno nie bedzie nawet zblizone do tamtych wizjerow.
Iconography fucks with me
You look great in bloodstains
D100/50mm1.8/85mm1.8/Lensbaby
Jak mozesz poznac wielkosc wizjera patrzac na zdjecia korpusu??? ROTFL Parametry mowia same za siebie, ksztalt wylotu wizjera nie ma tu nic do rzeczy. Minolta Dynax 7 ma kwadratowy a nie okragly a jej wizjer jest najwiekszy wsrod analogowych lustrzanek AF (znacznie wiekszy niz np. w F100Zamieszczone przez Rave
![]()
Pozdrowienia
Sylwek
Sprzet? Nikogo przeciez to nie obchodzi
nie rozumiem co cie tak bawi, widzisz ten flash na gorze aparatu? widzisz ta mala dziureczke? niby jak tam ma sie zmniejszyc cos co ma pokrycie o 4% mniejsze niz d2 i powiekszenie raptem 0.9 w porownanu do 0.86 w d2x. Moze to bedzie jak d7d.. ale do d2 to temu bedzie daleko.
Iconography fucks with me
You look great in bloodstains
D100/50mm1.8/85mm1.8/Lensbaby
I co? Analogowy Dynax 7 ma znacznie mniejszy pryzmat niz F100, mniejsza dziurke wylotowa a w dodatku wbudowana lampke i mimo wszystko ma znacznie wiekszy wizjer niz F100. Zadne to argumenty.Zamieszczone przez Rave
D7D NIE JEST daleko do D2, sa to zupelnie porownywalne wielkoscia wizjery. W pryzmacie dedwójek dodatkowe miejsce zajmuje uklad wyswietlajacy sporo parametrow z prawej strony wyswietlacza. W kazdym razie nie masz zadnych podstaw, zeby twierdzic, ze wizjer w D200 bedzie daleko gorszy od tego w D2 nie majac mozliwosci zalozenia do obu korpusow takich samych szkiel i przylozenia ich jednoczesnie do obu oczodolowniby jak tam ma sie zmniejszyc cos co ma pokrycie o 4% mniejsze niz d2 i powiekszenie raptem 0.9 w porownanu do 0.86 w d2x. Moze to bedzie jak d7d.. ale do d2 to temu bedzie daleko.![]()
Pozdrowienia
Sylwek
A propos polemiki o wizjerach, to nie zaglądajcie lepiej do 20d, a tym bardziej do 5d![]()
![]()
O obiektywach wiem prawie wszystko![]()
Akurat 20D w porownaniu do D7D czy serii D2 to nic nadzwyczajnegoZamieszczone przez Cichy
Bo to jest FF. Ale ten znowu nie jest nadzwyczajny jak na FF, manualny Pentax ME Super za 200 zl kladzie go na lopatki ROTFLa tym bardziej do 5d![]()
![]()
Pozdrowienia
Sylwek
Zamieszczone przez zkruk
czy ja coś takiego powiedziałem? Jak dla mnie jest dużo lepszy - nie ma korpusu wielkości Cambo SC, a grip można zawsze dokrecić (bo że grip bedzie, to oczywiste patrząc na zdublowany przaycisk podglądu GO). Osobiście potrzebuje tylu MP, ile raczą tylko dać. Jest duży telewizor jak w D2hs, jest duża szybkość jak w D2h, jest duży telewizor jak w D2hs, może wizjer też bedzie jasny (a na pewno bedzie jaśniejszy od d70). Co do uszczelnień itp, to D2hs też nie jest ponoć absolutnie uszczelniony, a jeśli o mnie chodzi to nie problem owinąć aparat workiem foliowym i jest to rozwiązanie niezbyt kosztowne. Specyfikacja aparatu mi sie ********** podoba, jak tylko sie pojawi to skłonny jestem go w drodze kupna nabyć!
"taka będzie przyszłość.ktoś będzie odbierał nasze śmieci i jeszcze się cieszył" A.Stasiuk
shakk, kontynujemy tradycje sprzedawania czegos czego jeszcze nie ma![]()
Podawanie specyfikacji przed oficjalna premiera (na dodatek z obserwacji bardziej wiarygodnych zrodel -- blednej), jakiegos fakeowanego zdjecia i dopisywanie www.nikon.pl -- zakrawa na nieuleczalny debilizm...Zamieszczone przez shakk
D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
www.SALDAT.pl
Skontaktuj się z nami