Nie widać aby był 2x crop tak jak w D2x. Ciekawe jak z szumami na ISO 800.
KS
Szukaj
Nie widać aby był 2x crop tak jak w D2x. Ciekawe jak z szumami na ISO 800.
KS
Deluxe Limited Edition with Bonus Track & DVD
hmm a jasniej?Zamieszczone przez admin
Iconography fucks with me
You look great in bloodstains
D100/50mm1.8/85mm1.8/Lensbaby
Popatrz na cenę Euro i dolara - i wszystko jasneZamieszczone przez Rave
Niestety w RP nie będzie produkcji D200![]()
Pozdrawiam - Grzegorz
A co w torbie? D300 i trochę szpargałów
ach nie skojarzylem.
ja skojarzylem przed wyborami, ale nic to nie dalo...![]()
Nie bylbym taki pewien. F100, mimo, ze nie tej klasy co F5, ma jednak uszczelnienia w wielu punktach korpusu. A tak mi sie widzi patrzac na zdjeciach, ze korpus ma kontrukcje podobna do F100, lacznie z guma na lewej stronie korpusu i malymi oczkami do metalowych uchwytow paska jak w klasie wyzszej. Stawiam wiec, ze bedzie uszczelniony, choc nie koniecznie tak dobrze jak seria D2.Zamieszczone przez krzysztof jot
[ Dodano: 27-10-05, 14:12 ]
Takie parametry maja wizjery Pentaxa *istD i Konici Minolty 7D i naleza do najlepszych w swojej klasie. W kazdym razie nie czuje sie dyskomfortu uzywajac obok analoga i nie ma wrazenia swiatelka w tunelu jak w D70Zamieszczone przez Rave
![]()
Pozdrowienia
Sylwek
Sprzet? Nikogo przeciez to nie obchodzi
ok chwila. Bo rozumiem ze D100 ma odrobine wiekszy wizjer niz d70/d50... Z kolei d200 ma miec cos pokroju d7d.. no to da sie zyc.
Łączę się w smutkuZamieszczone przez admin
![]()
Pozdrawiam - Grzegorz
A co w torbie? D300 i trochę szpargałów
ja tez, i jak teraz patrze na kursy to mam ochote kolege z pokoju w pracy, kopnac w d... za to ze glosowal na Kaczorki, w szczegolnosci ze mam wlasnie wziety kredyt we frankachja skojarzylem przed wyborami, ale nic to nie dalo...![]()
Mariusz Hajdarowicz
F801s Nikor 24-50, S 70-300APO, 50 1.8, no i D70 KIT przybyła SB800
Spokojnie, wizjer D7D jest zauwazalnie wiekszy niz w D100 i mysle, ze spokojnie tak duzy jak w serii D2, wiec chyba nie trzeba lepszej rekomendacjiZamieszczone przez Rave
![]()
Pozdrowienia
Sylwek
Sprzet? Nikogo przeciez to nie obchodzi
Skontaktuj się z nami