Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Domyślnie

Erie wyjasnil o co mi chodzi w poscie Puchbeary. Komentarz do zdiecia łysola chyba mowi wszystko, jesli sie myle to oczywiscie przeprosze łysola za buraka. Jestem strasznie wrazliwy na wysmiewanie i wskazywanie na kogos palcem ze jest inny lub natura nie obdarzyla go uroda.
    W życiu piękne są tylko chwile.......

Domyślnie

Brak słów...
    Noc jes domem dla wampirów, wilkołaków i lunatyków...

Freelancer

puchbeary
    Gość

Domyślnie

mir jeśli masz rację to zdjęcie powinno zniknąć stąd z szybkością błyskawicy. Nie przyjrzałem się osobom na zdjęciu bo fotka do od początku nic dla mnie nie prezentowała i stąd moje zdziwienie Twoim komentarzem - tym bardziej że nigdy do tej pory nie zetknąłem się z takim Twoim zachowaniem. Tez nie toleruję wyśmiewania takich osób. Moja żona między innymi pracuje z niepełnosprawnymi umysłowo. Nigdy nie słyszałem pod ich adresem od niej jednego złego słowa czego o "sprawnych" umysłowo powiedzieć już nie mogę.
    Trzeba przyznać że poczucie humoru pewnych osób jest dość ... dziwne.

Domyślnie

No i wszystko jasne Puchbeary, poczekamy tylko czy autor tego zdiecia bedzie mial cos do powiedzenia.
    W życiu piękne są tylko chwile.......

Thumbs down

CO to jest???????????????????????????????????
    To jest foto-zart ? To jest foto-tragedia !

Domyślnie

Jesli to rzeczywiscie uposledzone,chore osoby to nie na miejscu jest ten post i zdjecie w nim... Żenada.

Domyślnie

Kiepski żart do bani... szkoda tego komentować.
    NIKON D200, Tokina 12-24, N 18-200 VR, N 70-200 2.8 VR , SB-800 przydało by się coś jeszcze

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów