Szukaj
Niebawem będą robione filmy przez nie. Aktorzy już będą cyfrowi i taniDajesz do IA książkę ala Potop i on sam nagrywa o niej film na bazie tekstu i wytycznych w drobnej korekcie. To już pewnie za 10 lat. Ostatnio bardzo przyspieszyło wszystko co jest tworzone cyfrowo. Trochę pracuję w tej tematyce ale nie od strony wizualnej lecz kodowej i obecnie już bardzo dużo pracy wykonuje "maszyna" co do budowy nawet kodu, ba nawet treści artykułów na strony - często są generowane przez IA
Tak samo dziś widzimy zdjęcia, grafiki, potem filmy, książki, muzykę - na bazie uczenia się, co komu zbiera jakie reakcje na dane elementy treści. A zaczynało się od malowidła w jaskini węglem i krwią, potem farbami, zdjęcia, zdjęcia cyfrowe, grafika komputerowa, grafika maszynowa..... My ludzkość to symulacja![]()
P510 / P1000 - choć to już przesada i szaleństwo.
@krzysztofz24, udało Ci się coś wygenerować?
![]()
z pozdrowieniami - KrzysiekNikon Z6 + Zf + Z9 + N14-24/2.8S + N24-70/2.8S + N70-200/2.8G VR II + N35/1.8S + N50/1.8S + 75/1.5 + N85/1.8S + N105/1.4E
Nie, bo coś podkręciłem z procesem rejestracji
Nie mogę odzyskać hasła, znaczy nie pamiętam go. A jak chce zresetować to email na zmianę hasła nie przychodzi..
A już nie chce tworzyć drugiego konta na email firmowy czy Gmaila z którego sporadycznie korzystam jako skrzynki pocztowej.
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
z pozdrowieniami - KrzysiekNikon Z6 + Zf + Z9 + N14-24/2.8S + N24-70/2.8S + N70-200/2.8G VR II + N35/1.8S + N50/1.8S + 75/1.5 + N85/1.8S + N105/1.4E
Ta jest za blada. Tamtą wyżej poproszę.![]()
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
Oj to to. Dwie popproszę.![]()
![]()
Powiedz ludziom, że kończę z pleneramino chyba, że zorganizuję takie dziewczyny
(na przedostatnim plenerze miałem taką ślicznotkę, parę miesięcy po nim Kalina została Polską Miss nastolatek, co nie znaczy, że inne były złe, po prostu nie biorą udziału w konkursach)
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
Skontaktuj się z nami