Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Wątek: Pierwszy krok

Domyślnie

Muszę stanąć w obronie fotoit. Kupiłem u nich prawie wszystkie szkła, lampę błyskową, kartę. Nie wiem z kim kontaktowaliście się, ale ja zawsze rozmawiam z Panem Bogusławem Drwięgą. Bardzo konkretny sprzedawca. Raz musiałem troszke dłużej czekać na dostawę - ale za to nastepny zakup miał duży rabat. Ja polecam !!! Kila razy rozmawiałem z Panem Tomkiem J. (Tommy_J) - zna się na tym co robi.
    Pozdrawiam

Domyślnie

A ja z kolei polecam z Allegro użytkownika medfoto .
    B.dobry kontakt, szybka wysyłka, i przede wszystkim nie ma problemów ze wszelkimi uwagami i reklamacjami , co mogłem sam osobiście sprawdzić .

Pozdrawiam
    D80 |MB-D80|Tokina 12-24/4|Nikkor 35/2.0 |Nikkor 50/1.8| Nikkor 85/1.8 | Nikkor 70-300 VR | SB 600
    GG:1305596

Domyślnie

Ja też osobiście odbieralem 70-tkę u Pana Bogusława. Sztuka z Allegro, więc była dostępna od ręki, tylko instrukcja PL jakoś nie... Musiałem się pofatygować do Stodoły ale przy okazji rozejrzałem się za innymi gadżetami, więc nie ma tego złego Poza tym proponowali mi bardzo korzystnie Sabinę 600 w zestawie, tyle że już się wyprułem na KIT'a
    Oprócz mnie kupowały 3 osoby z naszej firmy i nawet udało im się sporo utargować od zakładanej sumki!
    Nikoś D90 + MB-D80 + Nikkor 16-85 VR + Nikkor 70-300 VR + Cosina 100 macro + SB-600 + Velbon Sherpa 600R
    Moja racja jest mojsza, niż Twojsza. Moja racja jest najmojsza!

Domyślnie

na allegro - MaciejWil - jest całkiem tanio, możesz dostać jakiegoś gratisa, no i ważne - dostaniesz gwarancje: ja tam kupiłem D70 - mam gwarancję polską, europejską, i światową - wszystkie odcinki wypełnione do tego faktura (dowód zakupu). Oczywiście będziesz też mógł sprawdzić aparat - FF/BF, bad/hot pixele itp.
    Pozdrawiam Piotr

Domyślnie

Ja kupiłem D70s u Grosmana i nie mam żadnych negatywnych uwag. Jedna rzeczowa rozmowa telefoniczna wystarczyła. Dodatkowym atutem było, że mam blisko, więc pojechałem, wziąłem aparat do reki, pooglądałem i kupiłem (mam na myśli punkt w Lesznie). Jestem zadowolony.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez trigger
    mam gwarancję polską, europejską, i światową
    O kurde! Rzeczywiście nie mam gwarancji europejskiej - tutaj minus dla Pana FOTOIT-a.
    Na jakieś testy poza typowymi oględzinami to nawet przyznam się, nie liczyłem. Zwyczajnie nie ma tam na to warunków.
    Nikoś D90 + MB-D80 + Nikkor 16-85 VR + Nikkor 70-300 VR + Cosina 100 macro + SB-600 + Velbon Sherpa 600R
    Moja racja jest mojsza, niż Twojsza. Moja racja jest najmojsza!

Domyślnie

Ilość pozytywnych opinii o Hesji mnie przekonała do tego sprzedawcy, teraz pozostaje uciułać reszte brakującego grosza. Dziękuje za pomoc, wiadowmo pieniądze idzie wydać łatwo.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mk_d70
    Cytat Zamieszczone przez trigger
    mam gwarancję polską, europejską, i światową
    O kurde! Rzeczywiście nie mam gwarancji europejskiej - tutaj minus dla Pana FOTOIT-a.
    Na jakieś testy poza typowymi oględzinami to nawet przyznam się, nie liczyłem. Zwyczajnie nie ma tam na to warunków.
    Tam normalnie dostajesz aparat przykręcasz do statywu, robisz parę fotek i potem możesz je obejrzeć zaraz na kompie (oczywiście jak odbierasz osobiście, a nie wysyłka).
    Pozdrawiam Piotr

Anonymous
    Gość

Domyślnie

Witam

Powtorze jeszcze raz - Pan Bogusław Drwiega ( nie chcialem operowac nazwiskami, ale jak już zostalo wymienione...) - FOTOit w rozmowie telefonicznej powiedzial mi wprost, ze sie na fotografii i na sprzecie fotograficznym nie zna, on tylko nim handluje....
    Tommy J - ktoś kto nie wie że Sigma do tej pory nie wypuścila tak naprawde obiektywu 18-50/2,8 do Minolty, a twierdzi że go może dostarczyć w ciągu tygodnia chyba nie jest godny polecenia.

Pozdrawiam:
    Andrzej

Domyślnie

Kupuj gdzie chcesz, ale gwarant to Hesja no i można się od niego czegoś nauczyć np. na warsztatach nawet w dziedzinie "koszykówki"
    sprzęt mieszany ciągłe zmiany

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów