Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Domyślnie taka sobie wioska.....................

Shot with E-500 at 2007-07-13

Domyślnie

podoba się, fajne kolorki.

Domyślnie

Ladne i ciekawie obrobione
    Nikt mnie nie rozumie ...

Domyślnie

A dla mnie ta winietka nie za bardzo. Bo sama fotografia i miejsce bardzo dobre.

A dlaczego winietka nie? Bo w cieniu zostawiles fajne elementy ktorych teraz nie widac - jeszcze taczke widac ale juz tego co ponad nia to sie trzeba bardziej domyslac a tam sa jakies fajne elementy. To mozna by bylo jeszcze rozwiazac tak, zeby okno nie bylo centralnie tylko bardziej na prawo i wtedy te sprzeciochy by fajnie rownowazyly kadr. Ale ja sie nie znam. ;]

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez anchel Zobacz posta
    A dla mnie ta winietka nie za bardzo. Bo sama fotografia i miejsce bardzo dobre.

A dlaczego winietka nie? Bo w cieniu zostawiles fajne elementy ktorych teraz nie widac - jeszcze taczke widac ale juz tego co ponad nia to sie trzeba bardziej domyslac a tam sa jakies fajne elementy. To mozna by bylo jeszcze rozwiazac tak, zeby okno nie bylo centralnie tylko bardziej na prawo i wtedy te sprzeciochy by fajnie rownowazyly kadr. Ale ja sie nie znam. ;]
    nastepnym razem przyloze sie do swiatla. dzieki za uwagi. pazdrawiam.

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Bardzo ciekawe foto, ujmujący nastrój.
    Byłoby jeszcze lepsze jakby zasłona w oknie była lekko odsłonięta pokazując czarne wnętrze, ale jest jak jest, na to nie było kontroli.
    Winietka jest OK, pogłębia tajemniczy nastrój. Bez niej byłoby za płasko i zwykło.
    Bardzo ładne zdjęcie.

Domyślnie

Tylko, że robione Olkiem, a nie Nikonem...
    Pozdrawiam wszystkich - Piotr Kobylski

Domyślnie

Kadr niby banalny, a fotka bardzo przyjemna w odbiorze. Fajna obróbka, nastrój i kolory
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    http://instagram.com/adrwoz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kobyll Zobacz posta
    Tylko, że robione Olkiem, a nie Nikonem...
    to akurat nie rzutuje ze olkiem. Zapamietaj sobie kobyll raz na zawsze ze to nie Nikon nie Canon nie Olimpus robia zdjecia tylko CZLOWIEK aparat to tylko narzedzie. Mogl bys powiedziec co ci nie pasuje w tym zdjeciu albo co ci pasuje a nie czym jest robione bo to akurat kazdy widzi. Pozdro..............

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów