Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 22

Wątek: Biała seria

Domyślnie Biała seria

//EDIT
    BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.

Modelka : Iza

Zdjęcia z szuflady

Jestem ciekawy waszych opinii

1

2
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 06-02-2025 o 19:59 Powód: brak zdjęć, wygasł hosting

Domyślnie

1 - za dużo się dzieje w kadrze, chyba bym zrobił troszkę ciaśniej. widać, że jest bałagan ( myślę, że celowy ) i troszeczkę rozprasza

2 - za mocno doświetlona lampą, odbija się we włosach i na ramieniu. na co patrzy modelka ? jaki jest motyw zdjęcia ?

szkoda, że modelka nie patrzy w obiektyw

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zapa Zobacz posta
    1 - za dużo się dzieje w kadrze, chyba bym zrobił troszkę ciaśniej. widać, że jest bałagan ( myślę, że celowy ) i troszeczkę rozprasza

2 - za mocno doświetlona lampą, odbija się we włosach i na ramieniu. na co patrzy modelka ? jaki jest motyw zdjęcia ?

szkoda, że modelka nie patrzy w obiektyw

co do 1 to masz racje co do bałaganu - celowy, faktycznie troszkę rozprasza uwagę
    w 2 kontra na włosy i ramie jest celowa, nie ma przepalenia, co do wzroku - jest zamyślona po prostu buja w obłokach , oczywiście mam jeszcze ujęcie z wzrokiem w obiektyw - pokaże je za kilka dni

Dziękuje z ocene

swiatlo
    Gość

Domyślnie

To pierwsze byłoby wspaniałym zdjęciem, prawie barokowym, w stylu babcinego retro z XIX wieku, gdyby nie te kule z przodu. Wszystko inne ani trochę nie rozprasza uwagi. Jest wręcz koniecznym rekwizytem.
    Bez tych kul to zdjęcie jest przepiękne. A ta przewrócona kolumienka to już absolutny cud.
    Uwielbiam tekie obrazki. Moi rodzice mają talerze na ścianę w tym stylu: falbanki, kolumienki, pasterki i łabędzie. Cudowna nostalgia. Przykład że i kicz może być dużą sztuką.

Tak więc jeżeli znikną te kule, to będzie to jedno z lepszych zdjęć jakie widziałem na tym forum. Zabierz je, to dam pięć gwiazdek!

Domyślnie

swiatlo dziękuję za komentarz. Co do kul - nie mogę ich usunąć ( nie będę usuwał w PS), te zdjęcia powstały podczas sesji do katalogu z suknami ślubnymi, cały zamysł tej sesji to Francja, koronki i klimaty z tamtej epoki. Mam jeszcze kilka ujęć gdzie nie będzie kul, więc zapraszam za kilka dni, chętnie przeczytam twoją opinię.
    Pozdrawiam

Domyślnie

fajne, modelka lekko przypomina ta aktorkę ze Zbuntowanego anioła
    Metal For Soul Beer For Body Thrash Till Death

Domyślnie

superrrrr
    d700 d3 14-24 28 35 50 85 135

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Nie wiem co tu się na forum dzieje, czy jakieś trolle działają, ale można mieć własne opinie na temat zdjęć, ale dwie gwiazdki to już przegięcie pały. Ciekaw jestem co albo kto się za tym kryje...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez swiatlo Zobacz posta
    Nie wiem co tu się na forum dzieje, czy jakieś trolle działają, ale można mieć własne opinie na temat zdjęć, ale dwie gwiazdki to już przegięcie pały. Ciekaw jestem co albo kto się za tym kryje...
    Przyznam Ci sie że i Ja się zastanawiam co sie dzieje, sporo oglądających a tak mało komentarzy, co do ocen to sie nie wypowiadam. Mam kilka zdjęć na PLFOTO i przyznaje się że tam to raczej ludzie piszą komentarze autorom który są popularni i chcą sie im przypodobać. Ja jestem na tym forum "nowy" wiec pewnie to też ma jakieś znaczenie - mimo że staram się tak nie myśleć. Zawsze wydawało mi się że należy oceniać prace a nie autora czy np. modelkę.
    Pozdrawiam.

Domyślnie

jedynka świetna, choć kadrowałbym zaraz pod szpilką, żeby nie było widać tych białych kul
    dwa- nie bardzo mi sie podoba- dziwne oświetlenie- jakby dwuczęściowe- od połowy dekoltu do góry jasno, w dół ciemno. Na pierwszy plan wysuwa się ramię, przez silny odblask... Poza tym tło jakieś nieoświetlone i w dodatku cień włosów od lampy

więc dla mnie tylko jedynka
    http://www.ozzy.maxmodels.pl
    Ortografii uczą w podstawówce, więc nie tlumacz się, że nie studiowałeś polonistyki.

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów