Niekoniecznie, są jakieś duże i nieregularne plamy chyba na matrycy![]()
Szukaj
Niekoniecznie, są jakieś duże i nieregularne plamy chyba na matrycy![]()
- ZABAWA W RAWKI
WEŹ UDZIAŁ!
- D7500 + S10-20 F/3,5 + S18-35 F/1.8 + S17-50 + N50 1.8 G + N55-300 + PORST MC 135 + Meike tube set || Cokin P || FotoPro x4i || Stroboss 36N, 60N, X2, X rec
- Flickr Pstryk
e tam, proste to każdy potrafi, ale trzeba tak zrobić aby dalej było wygłe i dobre
puszki, słoiki i troszkę światła w ciemności
O, dwie z tych mew widziałem w Jastarni! Powinno pójść łatwo: idąc za "tryndami" panującymi wśród części pejzażystów, nałożę możliwie odjechane kolorki z palety gaudy/tacky/kitschy, podkręcając na maksa jaskrawość i nasycenie, poprawię horyzont (żeby przebiegał idealnie po przekątnej), zastosuję narzędzie "Usuwanie ptactwa z uwzględnieniem zawartości" i na koniec dołożę winietę -100.![]()
D750 + D90 + analogi (m.in. F100, BX20, kilka aparatów średnio- i wielkoformatowych)
Pełno tego mi fruwa pod oknami xD W powietrzu Orły, na ziemi Owczarkia jak człowiek pójdzie do lasu to nikogo nie ma.
A czy gdześ tam kret nie czychał w zaroślach, to nie wiemyPrzyczajony Orzeł, ukryty Kret
![]()
Moment. Ale dlaczego chcecie prostować? Przecież Ziemia jest okrągła! Horyzont powinien być wygięty. Tu są chyba sami zwolennicy teorii spiskowych?
Moje systemy: Nikon F i Z, Hasselblad, Leica, Pentax, Rolleiflex, FKD Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze i około 30 szkiełek.
Skontaktuj się z nami