Szukaj
Numer 5 bardzo fajne. Światła i cienie ładnie zapracowały.
Z6II, Nikkor 14-30 f4 S, Nikkor 24-70 f4 S, Nikkor 50 mm f1.8 G, Nikkor 70-200 f4 G, Tamron 150-600 5.0-6.3 G2
Jedynka klimatyczna.
Piątka najciekawsza z zestawu
Przypomniało mi się jak dawno nie bawiłem się ICMChyba sobie przypomnę
![]()
- ZABAWA W RAWKI
WEŹ UDZIAŁ!
- D7500 + S10-20 F/3,5 + S18-35 F/1.8 + S17-50 + N50 1.8 G + N55-300 + PORST MC 135 + Meike tube set || Cokin P || FotoPro x4i || Stroboss 36N, 60N, X2, X rec
- Flickr Pstryk
Dzieki za komentarze... ostatnio cos mnie jakos bardziej bierze na abstrakty, 5ka faktycznie zagrala jesli chodzi o warunki
Jesli ktos moglby mi dac cos konstruktywnego na 1 +2, bylabym b. wdzieczna
Fotka 1 też bardzo fajna. Może trochę bym rogi ściemnił, w sensie, jakaś winieta. Co do 2, to jakoś mi kontrastów brakuje. Kwiaty zlewają się trochę w plamy. Przynajmniej takie mam pierwsze odczucia.
Z6II, Nikkor 14-30 f4 S, Nikkor 24-70 f4 S, Nikkor 50 mm f1.8 G, Nikkor 70-200 f4 G, Tamron 150-600 5.0-6.3 G2
O, dzieki rafaello - sluszne uwagi, 2ke podciagnelam troche z cieni i moze kontrast sie zatracil a jedynka to crop z cropu ze tak powiem - orginal byl ciemniejszy na rogach bo skoncentrowalam sie na perespektywie i wysokosci drzew... ten ucinek ma wiecej nacisku na to co sie w kadrze dzieje... tak dla porownania wrzuce 1 calosc.
7. nieucieta jedynka
8. Bonus - Symfonia Ciszy
![]()
Bluebellsy naj na 5 Abstrakty nie moja bajka, ale jak ktoś lubi czemu nie.
Sosenki nad Buttermere-no kadrów tam mnóstwo ( to samograje), ale wymagają światła jak cholera. Samymi kadrami nie popartymi światłem trudno porwać. Tu-tak średnio...
fajne wrzutki, oby więcejZgadzam się, z Rafaello, że winietka na 1. by nie zaszkodziła, choć i bez niej jest bardzo fajna. W przypadku dwójki małe zdjęcie wygląda bardzo dobrze, natomiast po powiększeniu nic nie widać. Może suwaczek od ostrości pojechał za daleko? Nie wiem. 3. i 4. jak dla mnie super, bardzo przyjemne kolorki, ale piąteczka zdecydowanie najfajniejsza, oczywiście dopóki nie dojedziemy do 8. - tu jest bomba! Chwilę zastanawiałem, się co tam się w chmurach wyprawia, zanim dotarło do mnie, że nie patrzę na chmury
![]()
Skontaktuj się z nami