dobra fota bez cukierkowych kolorów !
Szukaj
dobra fota bez cukierkowych kolorów !
To z tych zdjęć, to opadają szczękę. Świetne. Co prawda człowieka to na drodze ze świecą trzeba szukać.
Czuć ogrom scenografii...Piękny kadr.
Z6II, Nikkor 14-30 f4 S, Nikkor 24-70 f4 S, Nikkor 50 mm f1.8 G, Nikkor 70-200 f4 G, Tamron 150-600 5.0-6.3 G2
Super, obaIslandia się tak bardziej z lodem kojarzy to tu takie coś ..
Na 1 człowiek robi robotę, pokazuje jacy jesteśmy mali. No i ten szlak. Kto go wytyczył, dokąd prowadzi. Daje do myślenia. Super zdjęcia.
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
Dzięki
No właśnie za to uwielbiam Islandię. Ma do zaoferowania cała paletę wrażeń i krajobrazów. Ta najciekawsza zaczyna się praktycznie zaraz po zjeździe z asfaltu. Kiedy byłem pierwszy raz kilka lat temu objechaliśmy cała wyspę drogą nr 1 (asfalt) ale dopiero teraz po przejechaniu się do Interioru mogę powiedzieć, że co nieco zobaczyłem
3. Też z tego samego rejonu
![]()
No i znowu fantazja![]()
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
Bardzo na tak te dwie ostatnie
możliwe, że się nie znam a monitor mam słaby
Skontaktuj się z nami