Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Domyślnie Moj pierwszy raz...

... z kumplem z pracy Niestety narzekam na brak jakichkolwiek modeli/modelek do fotografowania, tak wiec obiekt jaki widac. Tym razem staralem sie cos kombinowac Mam gleboka nadzieje, ze tym razem wyszlo mi lepiej niz przy moich dwoch poprzednich portretach z dawien dawna... Prosze o wskazowki, wszelkie za i przeciw. Nie moglem sie zdecydowac na kilka sztuk...

1.

2.

3.

Domyślnie

OMG, aż 10?? nie wiem o którym pisac. chyba nie bez powodu jest limit do 3...
    http://www.ozzy.maxmodels.pl
    Ortografii uczą w podstawówce, więc nie tlumacz się, że nie studiowałeś polonistyki.

Domyślnie

zostaw tylko 3 i ewentualnie 5
    MarcinWilk

Domyślnie

jak dla mnie tylko nr. 5 pasuje - reszta do przemyślenia.

Domyślnie

3 i 5 bdb
    7 OK.
    Reszta to raczej ćwiczenia - nie są złe, ale te 3 się wybijają.
    Widzę, że tak jak ja lubisz zabawy z GO. Nieźle Ci to wyszło.
    Dużo sprzętu, mało czasu

Domyślnie

Witam,

Piękny BOKHE, ehh to 70-200? Model na kilku pierwszych zdjęciach ma bardzo szczery i przyjemny wyraz twarzy, fajnie to wychwyciłeś. Sądze, że dużym problemem są tu okulary, wole jak model ma je na oczach ( albo wogóle ). 10tka była by świetna, gdyby zmięścić postać pomiędzy wieżami mosu i dać wolne nad głową. Nie jest źle, najbardziej podoba mi się 2,3 i 10.

Pozdrawiam:
    AMI
    D3,D750,D80,N14-14,N24,N24-70,N70-200VRII,N50,Z16,S85,SB-80,800,900
    www.mariuszlinkiewicz.pl (w przebudowie)

Domyślnie

Ucze sie, nie zrazam porazkami, tylko robie i robie dzien pozniej ogladajac te zdjecia juz sam mam faworytow i nie wstawilbym az tylu sztuk dzisiaj

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów