Szukaj
Ale zazdroszczę spotkania... Jeden z najpiękniejszych ptaków polskich ! Nigdy nie było mi dane zobaczyć go z takiego bliska. Napisz coś o okolicznościach ?
Najlepsza w odbiorze 2.
N16-35/N24-70/N70-200VR2/N24/N105VR/N400VR/Z40/Z24-120S/Z70-200S/V16/TT75/T28-75G2
D800/D500/D4s/Z6/Z63/Z9
pozdrawiam
Paweł
jeżeli to w warunkach naturalnych to grrrrrrrrr z zazdrości ale myślę, że to focone w azylu p. Andrzeja Kruszewicza? Ładne ujęcia![]()
D300 | T 17-50 | SB-600 | N 300/4 AF-S | N 35/1.8G AF-S| N 85/1.8G AF-S | N 70-210/4 AF
Waldemar Woźniak www.waldemarwozniak.pl
lhttp://wld-art.pl
spotkanie baaardzo przednie! Zazdroszcze jak poprzednicy![]()
Hey. Coś dziwne te łapki na trzecim zdjęciu? Pozdrawiam Adam
A juz mysalem ze wld upolowalkiedy zobaczylem "wilga"
Yans - napisz cos o tym spotkaniu.
Z tym pieknym to bym sie klocil [chyba ze lista jest dluuuuga - wtedy i dla niej znajdzie sie miejsce], zdjecia przyznam szczerze srednie:
1. ruszona i za ciasny kadr - ciecia po ogonie powinne byc karane z urzedu![]()
![]()
![]()
2. cialbym z gory zeby pozbyc sie pg rogu, probowalbym zrobic kilka krokow w prawo [z akcentem na probowal![]()
]
3. nie ta perspektywa, nieostre [ruszone?], zbyt centralnie, no i ogolnie 'srodowisko' w jakim zostala zlapana...
Jezeli to zdjecia z ptasiego azylu o ktorym wspomnial Waldek [a sadzac po 3 focie domyslam sie ze tak] to mogles sie bardziej postarac, jezeli dziczyzna to gratuluje spotkania i zycze kolejnych![]()
Pozdrawiam!
Sami wiecie lepiej ode mnie, że "upolować" wilgę w warunkach naturalnych jest prawie niemożliwe. Zdjęcia wykonałem na spacerze w zoo.
Wilga - ptaszek b. ładny, mocno niespokojny. W czasie pozowania wydawał głośnie dźwięki, które nasilały się gdy podchodziłem bliżej niż na 2m. Poza tym obok był mały tłumek ludzi, przez co wilga była jeszcze bardziej niespokojna.
Poza tym to jedne z pierwszych moich zdjęć, a i w PS-ie też tylko odczyt i "save for WEB..."
Pozdrawiam
nie zgadzam się z zarzutamibędę bronił 1 i 2 jak lew
piękne portrety bez względu na to w jakich okolicznościach powstały
ogony, wypełnione rogi i brzytwiaste ostrości w portrecie nie są potrzebne
na jedynce zabawnie zagrało światełko
trójkę można by ciachnąć w kwadrat albo pion
Skontaktuj się z nami