Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: ślubne

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Na zdjęciach ślubnych się nie znam, a oceniam je tylko pod kątem jakbym sam takie zdjęcia dostał na własnym ślubie.
    No więc jeżeli bym te zdjęcia dostał na własnym ślubie to bym miał następujące zastrzeżenia:
    1. Zły wb i tonacja. Grzegorzant to zdjęcie znakomicie poprawił. Jego poprawka jest naprawdę świetna.
    2. Śmieszne zdjęcie jako humorystyczny dodatek do albumu. Niemniej włosy panny młodej według mnie nie powinny być ucięte.
    3. Dobry pomysł, gorsze wykonanie. Chodzi mi o niebo które swoim przepaleniem przytłacza ciemną i niedoświeltoną parę młodą.
    4. Może być, ale przepalenie na czole jest rzeczywiście niepożądane.
    5. Ładne, ale zbyt kontrastowe. Nie myślę aby słoneczne południe było dobrą porą na sesję portretową.

Tak więc gdybym dostał te zdjęcia to jako wymagający klient bym miał właśnie te zastrzeżenia.
    Poza tym czy te zdjęcia to są najlepsze zdjęcia jakie wyszły z tego ślubu? Jeżeli tak, to się martwię....

Domyślnie

Nie, to nie są najlepsze fotki z tego ślubu. To były można nazwać "inne" zdjęcia. Jak pisałem wcześniej trudno wyciągnąć młodych na sesję przy korzystnym świetle, mają swój harmonogram i koniec

Domyślnie

...szalu nie ma... ale za to widac chec oderwania sie od pospolitosci... na razie jest duzy chaos, ktory powoduje, ze te zdjecia nie sa dobre (no moze jedno), ale jak nabierzesz wprawy to kto wie..?

pozdrawiam

m
    :::::: :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::
    :: wedding photography [http://looanah.com] ::
    :::::: :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::

Domyślnie

zdjęcia buzi. buzi, bez także są, ale nie wrzucałem. Młodym się bardzo podobały
    6.

7.

8.

9.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów