Szukaj
www.facebook.com/kpaprocki
|| D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.
Kolezanka Litwinka az sie prosi o INNE zdjecia....![]()
B&W kompletnie mi nie pasuje. Twarz wyszła - mówiąc - ogólnie - tak sobie :/ . Kolor bardzo mi się podoba - dziewczyna ma rewelacyjną urodę - dwójka IMHO najlepsza za minę modelki. Dawaj więcej fotek tej pani bo aż miło popatrzeć na taką naturalną urodę.
3 bez okularów zrób raz jeszcze - bo dziewcze ma slodka twarz
śluby, robaki, i dzieciaki a także wyprawy
Pawel Borowka
<')(((<-( <')(((<-( The deeper I go<')(((<-( The better I get
Intryguje mnie, co miałeś na myśli, mówiąc "pogoda nie była zbyt odpowiednia"?
Krzysztof Paszkiewicz
www.facebook.com/kpaprocki
|| D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.
Chyba się uda "zdążyć", a nie "zdarzyć"?
Dla mnie pochmurny dzień to najlepsze warunki na takie zdjęcia. Ostatnio nie było szansy na plener ślubny właśnie przez bardzo ostre słońce. A pochmurny dzień - to bezpłatny, wielki softbox
A to dziewczę bardzo ładne. I okulary bardzo twarzowe.
Krzysztof Paszkiewicz
dwojka sie bardzo podoba, w jedynce i trojce mi jakos zupelnie kadr nie podchodzi - ale to moze moje odczucie. No i BW nie pasuje chyba do tej dziewczyny - przynajmniej na tych zdjeciach (sprawdzilem tez pozostale 2 zdjecia). Dziewczyna bardzo ladna - wykorzystaj to i postrzelaj jeszcze troszke zdjec
Pozdrawiam,
kaktus
(fotograf amator - w JPEGach robię)
uroda modelki rewelacyjnai kolor zdecydowanie kolor.
D7200
Mi się najbardziej dwójka podoba, bo chyba słońce wyszło na moment, skoro kropiło, jak pisałeś wcześniej. Ociepliły się dzięki temu kolory i samo zdjęcie przyjemniejsze w odbiorze się stało.
The pięćdziesiąt
Chciałbym mieć kilka szkieł ostrych niczym kieł.
Skontaktuj się z nami