Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zbigniew Zobacz posta
    Kup D200, a poczujesz na własnej baterii co to pojemność
    Wystarczy mi D80
    Ale co? D200 jest bardziej prądożerny?

Domyślnie

No tak z 2-krotnie Ale jest też dwa razy bardziej zaj...ty, co sugeruje cyfra 2 w jego oznaczeniu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez prz3mo Zobacz posta
    Ale nie przejmuj sie, "za chwile" nie bedzie Ci to przeszkadzało (domyslam sie, ze sie przesiadles z jakiegos kompaktu) i uznasz kadrowanie przez wizjer za bardzo fajne i wygodne. Naprawde.
    W razie czego, jak Ci się nie spodoba leżenie na ziemi przed jakimś robaczkiem, możesz się zaopatrzyć w DR-6 (wizjer kątowy). Tylko nie pytaj mnie ile to kosztuje
    Nikoś D90 + MB-D80 + Nikkor 16-85 VR + Nikkor 70-300 VR + Cosina 100 macro + SB-600 + Velbon Sherpa 600R
    Moja racja jest mojsza, niż Twojsza. Moja racja jest najmojsza!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez prz3mo Zobacz posta
    Taki podglad na zywo maja lustra Olympusa oraz Panasonic. A takze najnowszy Mark canona, ale to juz "inna bajka".
    Ale nie przejmuj sie, "za chwile" nie bedzie Ci to przeszkadzało (domyslam sie, ze sie przesiadles z jakiegos kompaktu) i uznasz kadrowanie przez wizjer za bardzo fajne i wygodne. Naprawde.

hehe to nie o to chodzi ze sie przesiadłem z kompaktu, bo powiem ze nie miałem wczesniej żadnej cyfry (serio) i postanowiłem kupic cos lepszego a nie żaden shit. Jestem obecnie w "uesowie" i tutaj nieco niższe ceny są tych rzeczy. Wczesniej bawiłem sie starym dobrym zenitem... ech co za czasy... a pytałem o mozliwosc robienia fotek z poziomu LCD bo chciałbym czasem mamusi pozyczyc aparata a wiecie jak to mamusie.... poza tym wyobraźcie sobie taką sytuacje ze chcecie strzelic fote ale obiekt jest zasłonięty innymi ludziami i wtedy trza łapki w góre i... i wtedy podgląd tego co sie dzieje jest dosc przydatną sprawą... o to mi chodziło drogie misiaczki

A tak przy okazji, jesli ktos poradziłby jakie szkiełko zakupic do D40 zeby fajnie sobie zoomowac i nie wydac przy tejze okazji kosmicznych sum, byłbym wdzięczny jak cholera pozdrawiam z krainy coca colą i hamburgerami płynącej

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maciek_apocaliptic Zobacz posta
    A tak przy okazji, jesli ktos poradziłby jakie szkiełko zakupic do D40 zeby fajnie sobie zoomowac i nie wydac przy tejze okazji kosmicznych sum, byłbym wdzięczny jak cholera pozdrawiam z krainy coca colą i hamburgerami płynącej
    jak chcesz "fajnie sobie zoomować" to 18-200VR, trochę dasz kasy ale nawet na przyszłą puszkę ci zostanie bo to taka "spacerówka" jak znalazł. Nie trzeba taszczyć tych min. 2 szkieł aby pokryć ten zakres - jak mówiłem na spacery jak znalazł.
    |D7100|SB-800|T17-50/2.8|S70-200/2.8|SY8/3.5|nogi GoldPhoto|Manfrotto|SanDisk|
    Pozdrawiam Tomek Kić

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów