Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: Braciszek

Domyślnie

trzeba być chyba totalnie pozbawionym elementarnej wrażliwości, żeby chcieć takie zdjęcie braciszka upubliczniać
    Wygląda na nim jak ofiary zagłady żydów, lub młody pacjent hospicjum.
    myślę co piszę

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kobyll Zobacz posta
    Sory ale mam okropne skojarzenia patrząc na tą fotke nie będe nawet mówił jakie... Jestem na nie
    Chyba wiem jakie. Ja też niestety na nie.

Domyślnie

wołane w ciemni zero obróbki prucz ramki i rozmydlenia po lewej stronie bo skaner po skanownaiu odbitki zostawił mi takie paski nieprzyjemne i trzeba było je jakoś zwalczyc .... może jakieś sugestje co poprawić??
    ''Fotografia jest lekarstwem na moją fascynację światem''

Domyślnie

uczyć się, uczyć się, uczyć się
    To co pokazałeś to taki konglomerat fotograficznych błędów, że jedyna sensowna odpowiedź na Twoje pytanie "co poprawić?" brzmi: WSZYSTKO
    Pocieszające,że to żadna wiedza tajemna. wszystko jest w książkach
    Dużo wytrwałości i samozaparcia życzę. Bez cienia złośliwości za to z nadzieją ,że Twoje kolejne pojawienie na forum
    będzie dużo lepsze.
    Podpowiedź : nie pisz proszę w następnym poście " Jakie książki możecie polecić"
    myślę co piszę

Domyślnie

Sorry, ale to zdjęcie jest straszne, wręcz przerażające.

Pierwsze co mi do głowy przychodzi to "wystawa fotografii Auschwitz lata 1940-45"

Domyślnie

Jeśli te emocje co wywołałeś u poprzedników były zamierzone to ci się udało...

Domyślnie

Ja mam to samo, co pozostali... w powiazaniu z tytulem... wspołczucie dla Ciebie... Jestem na NIE. Obrobka pasuje tylko do jednego miejsca i zdjecia tego typu niech tylko tam pozostana.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów