Szukaj
Dwójeczka intrygująco wymyślona i skadrowana.
Pozdrawiam Krzysiek vel kojot. |Z6II|N24-70/2.8S|N70-200/2.8S|N24-200|ZTC-2.0x|S135/1.8|N105/2.5| kojotowe.pl fikołki
no 2 faktycznie zatrzymuje na dłużej, 1 też całkiem przyjemna w odbiorze, nie wiem tylko czy jednak prostych pionów bym nie chciał, pewnie prostowane ale nie mogłeś wyprostować całkiem, a może nie chciałeś?
możliwe, że się nie znam a monitor mam słaby
Po namyśle pochwalę też jedyneczkę. IMO świetnie opowiada o budynku, "sprzedaje go". Sądzę, że autorowi budynku by się podobało.
Pozdrawiam Krzysiek vel kojot. |Z6II|N24-70/2.8S|N70-200/2.8S|N24-200|ZTC-2.0x|S135/1.8|N105/2.5| kojotowe.pl fikołki
Wszystkie bardzo dobre, ładnie pokazana architektura z otaczającym ją terenem. Najbardziej podoba mi się zdjęcie nr 3. Na dwójce brakuje mi nieco oddechu dla budynku i jego odbicia po lewej i prawej stronie kadru.
A ja sobie pozwolę... Drzewiej, jak aparatem na ławie optycznej architekturę się robiło, to była zasada, że prostujemy, a później odrobinkę wracamy (?) w sensie ze nie nie do końca prostujemy. Dużo naturalniej to wygląda. Twój pierwszy kadr aż wrzeszczy o taką operację.
Żeby nie było niedomówień - śledzę Twoje zdjęcia i bardzo mi się podobają, ale...![]()
- Stary człowiek czytał dziecku Odyseję i ono w ogóle przestało mrugać oczami. A ty co opowiesz?
- Przechodząca kobieta, która w deszczu złożyła parasol i zupełnie przemokła...
Skontaktuj się z nami