Ocet wytrzymał wszystko, w tym PRL więc nie liczyłbym na to
Model - widać, że słodziak, to co tu pisać.
Kadr zbyt centralny jednak no i ja bym inaczej blendę ustawił![]()
Szukaj
Ocet wytrzymał wszystko, w tym PRL więc nie liczyłbym na to
Model - widać, że słodziak, to co tu pisać.
Kadr zbyt centralny jednak no i ja bym inaczej blendę ustawił![]()
- ZABAWA W RAWKI
WEŹ UDZIAŁ!
- D7500 + S10-20 F/3,5 + S18-35 F/1.8 + S17-50 + N50 1.8 G + N55-300 + PORST MC 135 + Meike tube set || Cokin P || FotoPro x4i || Stroboss 36N, 60N, X2, X rec
- Flickr Pstryk
Nikon FX i Olympus m4/3
Od pracownika z Auchan w Krakowie, na magazynie mają kilkanaście palet cukru, na półce w sklepie brak, zachciało się im robić spekulacje, czysty zarobek, cena w hurcie wzrosła o 17% od grudnia 2021r, w sklepie z ~2,50-2,99zł na tyle co widzimy teraz, tak się robi interesy![]()
Wgl panuje jakaś dziwna mania straszenia o braku na dane rzeczy po czym ceny lecą w kosmos.
Ze swojego ogródka całkiem niedawno była akcja, że braknie magazynków do AR-15. Ludzie kupowali po 20 sztuk jakby jutra miało nie być. Po tygodniu ceny 200% względem tej normalnej. Pech chciał, że akurat potrzebowałem taki magazynek to znajomy i tak i tak zamawiał większą ilość z USA więc nawet taniej wyszło niż ceny sprzed podwyżki.
Nie wiem czy wiecie ale kart pamięci za chwile braknie![]()
Ostatnio edytowane przez spiritus ; 29-07-2022 o 15:19
Prywatnie: Z6 || N14-30/4s || N24-120/4s || N40/2 || N85/1.8s || SB-600 || YN560
Służbowo: R6 || T24-70/2.8 G2 || C70-200mm f/2.8L IS III USM
ZAJRZYJ I WEŹ UDZIAŁ:
>>RAWki<=>ZADANIA TEMATYCZNE<=>FOTOGRAFIA MIESIĄCA<<
"owczy pęd", "zachowanie stadne", często poruszana kwestia w marketingu, nawet w podstawach jest to dobrze omówione jako element kampanii sprzedażowej.
Kolejki na stacjach paliw "bo braknie paliwa" lub kolejki do bankomatów "bo braknie gotówki", to widzieliśmy i wiemy jakie ma podłoże, ludzie są obecnie bardzo podatni pod takie akcje.
Nie kumam o co ludzie mają pier*olca z tym cukrem. Mi paczka kg starcza na ponad rok...
Chyba faktycznie cukier to najgorszy narkotyk.
Był Pentax, Panasonic, Nikon, Olympus, Fuji. Teraz Canon.
Też nie wiem o co chodzi z tym cukrem - u nas w sklepie (który jest tak polski jak ten cukier) cukru pod dostatkiem.
A ja słodzę, ale miodem - ostatnio była dostawa, przecenionego, o 37%. Więc tej "słodkiej komedii" zupełnie nie kumam.
Skontaktuj się z nami