Andy .. ok .. przyjmuje - dawaj szuflade.. a co mi tam .. w bojowym nastroju jestem
![]()
Szukaj
Andy .. ok .. przyjmuje - dawaj szuflade.. a co mi tam .. w bojowym nastroju jestem
![]()
gALL liczę na Ciebie, jak na Asteriksa...![]()
Kurde, ide robi jednak te zdjecia komorka, do soboty cos splodze![]()
Jak widać nikogo tu regulamin nie wzrusza.Skoro powstał i wszyscy go zaakceptowali (przynajmniej ci którzy zamierzają się pojedynkować),to uważam,że tak być nie powinno.Ponadto jak świat ,światem wszystkie pojedynki odbywały się w czasie rzeczywistym.
Trudno jednak wymagać by jechać przez pół Polski na miejsce pojedynku i focić w tym samym miejscu i o tym samym czasie.
Jak widać jednak wiele osób chce iść na zupełną łatwiznę.
Za chwilę pojawi się ktoś kto miał okazję być gdzieś w Tybecie i fotografować np: tygrysa.Rzuci wtedy wyzwanie: tygrys w Tybecie - szuflada.
Szufladowe foty można zgłaszać na konkurs.Jednak tam jest magiczna zapora 5pln....ech
Nie zamierzam kolejny raz wdawać się z tobą w dyskusję.Jeśli ktos tu ma problemy to na pewno nie ja.Od jakiegoś czasu to ty uczepiłeś się mnie (ale nie o tym teraz).
A warunki jasno są określone tutaj: http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=16082
Nie wiem czy pamiętasz kto jest administratorem tego forum??? w każdym bądź razie my jesteśmy gośćmi na nim..
YOZ .. w takim razie zglos probelm administratorowi .. niech wyrzuci ten pojedynek. nie wiem czemu wg ciebie sie czepilem aczkolwiem przy tym konkretnym watku to TY sie czepiasz.
tak jak powiedizalem. masz problem - mailuj do admina. my z gALLem zamierzamy sie dobrze bawic.
bo jesli si enie myel to zaden z pojedynkow nie odbyl sie w pelni wg regulaminu.
ps. co do bycia goscmi .. to wlasnie pare tysiecy gosci tworzy to forum ..
Ostatnio edytowane przez sailor ; 12-07-2007 o 18:51
Jak widac kolega YOZ bardzo dokladnie zacytowal regulamin nie wysilajac sie na przeczytanie dalszego ciagu dyskusji. kolego .. wiecej luzu.. wszysktim to wyjdzie na dobre..pozdrawiam serdecznie
Skontaktuj się z nami