Close

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 38

Wątek: Portret!

sailor
    Gość

Domyślnie

Andy .. ok .. przyjmuje - dawaj szuflade .. a co mi tam .. w bojowym nastroju jestem

Domyślnie

gALL liczę na Ciebie, jak na Asteriksa...

Domyślnie

Kurde, ide robi jednak te zdjecia komorka, do soboty cos splodze

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bukowy dziad Zobacz posta
    a ja konsekwentnie bede przypominal o 4 pkt regulaminu;p
    jak masz fajna szuflade gALL to dawaj do konkursu, a do pojedynku przyszykuj cos nowego.

nooo...chyba, ze by taki temat: "najlepszy szufladowy portret"
    Jak widać nikogo tu regulamin nie wzrusza.Skoro powstał i wszyscy go zaakceptowali (przynajmniej ci którzy zamierzają się pojedynkować),to uważam,że tak być nie powinno.Ponadto jak świat ,światem wszystkie pojedynki odbywały się w czasie rzeczywistym.
    Trudno jednak wymagać by jechać przez pół Polski na miejsce pojedynku i focić w tym samym miejscu i o tym samym czasie.
    Jak widać jednak wiele osób chce iść na zupełną łatwiznę.
    Za chwilę pojawi się ktoś kto miał okazję być gdzieś w Tybecie i fotografować np: tygrysa.Rzuci wtedy wyzwanie: tygrys w Tybecie - szuflada.
    Szufladowe foty można zgłaszać na konkurs.Jednak tam jest magiczna zapora 5pln....ech

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Andy_O Zobacz posta
    A Ty nie masz czasem innego pojedynku na głowie?
    Widzę, żeś zbroję przywdział i do bitki gotów..
    Mam, mam Sailora połknę na śniadanie a gALLa na kolację

YOZ - a ja proponuję jeszcze "Zdjęcie szuflady wygrzebane z szuflady"
    Al "CAPONE" Bundy
    Puszka, słoik, świeczka... tylko brak talentu.

sailor
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez YOZ Zobacz posta
    Jak widać jednak wiele osób chce iść na zupełną łatwiznę.
    Za chwilę pojawi się ktoś kto miał okazję być gdzieś w Tybecie i fotografować np: tygrysa.Rzuci wtedy wyzwanie: tygrys w Tybecie - szuflada.
    Szufladowe foty można zgłaszać na konkurs.Jednak tam jest magiczna zapora 5pln....ech
    przepraszam, jesli dwoch pojedynkujacych sie zaakceptowalo warunki to jaki masz problem? skoro ciebie on raczej nie dotyczy?

w konkursie nie wszyscy chca startowac. z wiadomych wzgledow i wcale nie mowie o magicznych 5pln

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sailor Zobacz posta
    przepraszam, jesli dwoch pojedynkujacych sie zaakceptowalo warunki to jaki masz problem? skoro ciebie on raczej nie dotyczy?
    Nie zamierzam kolejny raz wdawać się z tobą w dyskusję.Jeśli ktos tu ma problemy to na pewno nie ja.Od jakiegoś czasu to ty uczepiłeś się mnie (ale nie o tym teraz).
    A warunki jasno są określone tutaj: http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=16082
    Nie wiem czy pamiętasz kto jest administratorem tego forum??? w każdym bądź razie my jesteśmy gośćmi na nim..

sailor
    Gość

Domyślnie

YOZ .. w takim razie zglos probelm administratorowi .. niech wyrzuci ten pojedynek. nie wiem czemu wg ciebie sie czepilem aczkolwiem przy tym konkretnym watku to TY sie czepiasz.
    tak jak powiedizalem. masz problem - mailuj do admina. my z gALLem zamierzamy sie dobrze bawic.
    bo jesli si enie myel to zaden z pojedynkow nie odbyl sie w pelni wg regulaminu.
    ps. co do bycia goscmi .. to wlasnie pare tysiecy gosci tworzy to forum ..
    Ostatnio edytowane przez sailor ; 12-07-2007 o 18:51

Rozmowny Awatar Macro
    Miasto
    Łódź/Warszawa/Sztokholm

Domyślnie

Cytat z wątku regulaminem:
    Cytat Zamieszczone przez jchyra Zobacz posta
    a jak dwóch się umówi, że pojedynek jest na szuflady
    pozwolić im strzelać zleżałą amunicją?
    Cytat Zamieszczone przez admin Zobacz posta
    Jesli tylko nikt inny przy tym nie ucierpi...
    L166B | F80 | F65 | OM20 | D300 | N50/1.8 | N12-24/4 | T90/2.8 DI | S30/1.4 | F85/1.4 | takie tam...

"How do you feel about women's rights? I like either side of them."

sailor
    Gość

Domyślnie

Jak widac kolega YOZ bardzo dokladnie zacytowal regulamin nie wysilajac sie na przeczytanie dalszego ciagu dyskusji. kolego .. wiecej luzu .. wszysktim to wyjdzie na dobre..pozdrawiam serdecznie

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów