nie... w przypadku TEGO serwisu nic nie jest przesadą...i czas realizacji min miesiąc!!!! To chyba lekka przesada![]()
Szukaj
nie... w przypadku TEGO serwisu nic nie jest przesadą...i czas realizacji min miesiąc!!!! To chyba lekka przesada![]()
Ktoś tutaj wspomniał o 50mm 1.8 - warto to kupić do tandemu z KIT'em ?
D7000, N 17-55, N 35, SB, MB-D11, EIZO, EPSON, VELBON, NNJ
a po...warto to kupić do tandemu z KIT'emNo, nie - generalnie można miec .... jest pare osob klękajacych
przed 50-tką, ale nie zapominaj ze tu liczy sie jeszcze obrobka fotki softem
w PSie czy NC, i na tym etapie wiele mozna zyskac lub stracic - a szkło
takie sobie. Ostre ale mało uniwersalne, jak pstrykasz stale określone tematy
i wiesz ze te 75mm to akurat - no to tak, w innych przypadkach niezbyt czesto
zapniesz go do body...
Mam już drugiego tamrona 28-75/Di i niestety nie jestem zadowolony z jego ostrości. Muszę dodać że testy robiłem porównując z kitem 18-70 i stałką 50/1,8. BF jest ok +/-2mm więc wnioskuję że Tamroniki chyba są dobre jeśli się trafi choć i nikkory róznie się trafiają. Oceńcie sami test tamrona wycinki z centrum kadru 1:1. Obiekt fotografowany z odległości jakieś 150-200 m
[ Dodano: Pią 28 Paź, 2005 ]
Mam już drugiego tamrona 28-75/Di i niestety nie jestem zadowolony z jego ostrości. Muszę dodać że testy robiłem porównując z kitem 18-70 i stałką 50/1,8. BF jest ok +/-2mm więc wnioskuję że Tamroniki chyba są dobre jeśli się trafi choć i nikkory róznie się trafiają. Oceńcie sami test tamrona wycinki z centrum kadru 1:1. Obiekt fotografowany z odległości jakieś 150-200 m.
Nikon F 80, Fuji S 2 pro, nikkor 50/1,8 sigma 70-300 apo dg
Skontaktuj się z nami