Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: nr 113

Domyślnie nr 113

wszystko przede mną...
    D80 / AF-S 80-200 2.8, ciągle zbieram na inne

Domyślnie

modelka ma ładny i subtelny uśmiech ale foto:
    chyba za ostre i dlatego ziarniste, dodatkowo przepalone na swetrze
    i ogólnie takie mdłe kolory

puchbeary
    Gość

Domyślnie

ziarno niestety nie dodaje tej fotce uroku poza tym ja mam wrażenie że jest raczej nieostre niż za ostre. jakoś dziwnie usta wyglądają u mnie na monitorze - jakby delikatnie zblurowane
    edit
    a jakby cz/b ?

jakby co daj znać i usunę...

Domyślnie

może rzeczywiście lepiej w B&W, wtedy kolor swetra mniej świeci po oczach. Czy żeby nie było takich przepałów powinnam ustawić ekspozycję na swetrze? Dzięki za opinie
    wszystko przede mną...

Domyślnie

ekspozycja jest ok, sweter można delikatnie przyciemnić w PS. ale to mało istotne.
    problemem jest jakość... co się stało?? wygląda jak skan z kliszy, w dodatku bardzo marny
    http://www.ozzy.maxmodels.pl
    Ortografii uczą w podstawówce, więc nie tlumacz się, że nie studiowałeś polonistyki.

Domyślnie

jutro jeszcze raz zrzucę z apartu, a później prosto tutaj. Możliwe, że to ja coś spierniczyłam w celu lekkiego wyostrzenia twarzy. Wtedy zobaczymy
    wszystko przede mną...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez indianeczka Zobacz posta
    jutro jeszcze raz zrzucę z apartu, a później prosto tutaj. Możliwe, że to ja coś spierniczyłam w celu lekkiego wyostrzenia twarzy. Wtedy zobaczymy
    Daj namiary na NEFa może coś się wyciągnie wówczas, magików od obrabiania fot jest tu sporo
    pattom

Domyślnie

niestety zdjęcia nie były robione w NEFach teraz już wiem, że warto przed obróbką w PS zapisywać je w NEF, a później brać się za cokowiek w PS. Taki amator ze mnie...
    wszystko przede mną...

Domyślnie

wydaje mi się że to nie chodzi o kwestię lekkiego wyostrzania... wygląda jakbyś zastosowała masakryczną kompresję
    http://www.ozzy.maxmodels.pl
    Ortografii uczą w podstawówce, więc nie tlumacz się, że nie studiowałeś polonistyki.

Domyślnie

Kadr mi się za bardzo nie podoba, może lekko w lewo ?
    BTW indianeczka to chyba kobieta, więc "zastosowała", a nie "zastosował"

Uprawnienia umieszczania postów