Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 37

Domyślnie pierwsze próby z Nikkorem 105 VR

Od paru dni mam to szkło. Wczoraj, późnym popołudniem zrobiłem wypad, żeby sprawdzić jak się sprawuje w terenie. Mój wniosek: to szkło nadaje się do makro
    Wszystkie zdjęcia to pełne kadry, bez nadużywania PS (głównie wyostrzanie po zmniejszeniu). Zdjęcia 4 i 5 z dużym pierścieniem.
    Zapraszam do komentowania.

1
    2
    3
    4
    5
    6
    Nikon, Nikkory, Sigmy... i Tamron
    wigi.pl

Domyślnie

Mój wniosek jest taki, że wigi umie robić makro Najbardziej piątka mi się podoba. Czy ten owad siedzi na makówce? I co to za owad?
    Daniel
    D90, S 10-20/4-5,6, Tamron 17-50/2.8, Tamron 90/2,8, Nikkor 70-300VR, S 150-500 OS, Manfrotto 055XPROB

Domyślnie

Wigi, zajeb..... są te ujęcia!!! Dobre szkło w dobrych rękach jak widać.

Domyślnie

6 Rewelka !
    fordclubpolska.org

Domyślnie

przychylam sie do poprzedników, bardzo udane pierwsze starcie, szczególnie 3 ostatnie, sam przygodę z fotografią zaczynałem właśnie od owadów, ale nie miałem na początku takich efektów, powoli dojrzewa we mnie myśl żeby znowu kupić jakiś macro-obiektyw, szczególnie jak widzę takie zdjęcia
    pozdrawiam Piotr

Domyślnie

wigi! 4 i 5 świetne!!
    D300s,T17-50,SB-800

Domyślnie

Bardzo ładnie
    4 i 5 podobają się najbardziej

Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog

Domyślnie

no i widać po wielu przejściach i bojach pierwsze foty hihi co w porównaniu do trudności zakupu szkła fotki dobrej jakości łatwiej zrobić nieprawdaż
    4,5,6 przednie !!!

pozdr. arachiusz
    arachiusz.pl

Domyślnie

miło, że kadry się podobają, dzięki,
    dwl, tak, to polna makóweczka, a siedzi na niej mały bzyg (tak myślę),
    Gawronnek, to nie jest mój początek z makrofotografią, a jedynie początki z tym szkłem, najwięcej fociłem Tamronem 90 Di
    arachiusz, to prawda, nie mogłem kupić dobrego szkła w Polsce, więc w końcu kupiłem w Irlandii (sprzedawca kupił je w Hong Kongu)

jeśli ktoś się zastanawia, skąd ten niebieski kolor na 4., to jest to bławatek, oddalony o ok. 10 cm od muchy
    Nikon, Nikkory, Sigmy... i Tamron
    wigi.pl

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów