Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: Nadchodzi...

Domyślnie

Może jestem jakiś inny ale mi się podoba pomysł i wykonanie... i takie było pierwsze odczucie spoglądając na to zdjęcie...
    D300 + S 10-20 | T 17-50 2.8 | T 90 2.8 | S 70-200 2.8 | SB-800 | SB-600 | Cokin Hitech 0.6 1.2 |
    LowePro CompuTrekker AW
    http://submit.shutterstock.com/?ref=64681- zarabiaj na zdjęciach!

Domyślnie

A mnie coraz bardziej wkurza to, że ludzie na forum nie oceniają zdjęcia tylko autora... I albo smarują od góry do dołu albo na odwrót. Zaziel mimo, że nie będe ukrywał twoje komenty czasami aż kipią arogancją (podobnie jak jeszcze kilku innych użytkowników ) i też Ci się należy troszeczke za to to zdjęcie uważam za bardzo dobre. Bardzo mi się podoba i gratuluje zarówno pomysłu jak i wykonania. Uważam, że powinniśmy być wszyscy obiektywni w ocenie fotografii niestety tak nie jest....
    Jeszcze raz gratuluje fotki i pozdrawiam (wszystkich !!!!!! ) !!!!!!!!
    Pozdrawiam wszystkich - Piotr Kobylski

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Nowy Dwór Mazowiecki

Domyślnie

Minus. Macierzyństwo kojarzy się z ciepłem i spokojem. A zdjęcie wygląda jak z gabinetu zabiegowego z mocnym sztucznym światłem. Upiorne czerwone buciki też mi nie pasują. Pozdrawiam.

Domyślnie

Jakkolwiek wiekszosc Twoich zdjec mi sie podoba, to jednak budzi we mnie niesmak i pierwsze skojarzenie jakie nasunelo to ostrzezenie przed niechciana ciaza. Sorki jezeli kogos tym urazilem, ale takie jest moje odczucie, moze przez to ze w moim otoczeniu, robi sie z tego plaga. Co do aspektow technicznych to ja sie nie wypowiadam bo mi daleko do jakiegokolwiek poziomu

Pozdrawiam,
    Nonone
    D80|T28-75/2.8|N70-300VR|N50/1.8|SB-600 dużo chęci... mało czasu...
    www.nonone.pl www.fotonef.pl

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów