Może jestem jakiś inny ale mi się podoba pomysł i wykonanie... i takie było pierwsze odczucie spoglądając na to zdjęcie...
Szukaj
Może jestem jakiś inny ale mi się podoba pomysł i wykonanie... i takie było pierwsze odczucie spoglądając na to zdjęcie...
D300 + S 10-20 | T 17-50 2.8 | T 90 2.8 | S 70-200 2.8 | SB-800 | SB-600 | Cokin Hitech 0.6 1.2 |
LowePro CompuTrekker AW
http://submit.shutterstock.com/?ref=64681- zarabiaj na zdjęciach!
A mnie coraz bardziej wkurza to, że ludzie na forum nie oceniają zdjęcia tylko autora... I albo smarują od góry do dołu albo na odwrót. Zaziel mimo, że nie będe ukrywał twoje komenty czasami aż kipią arogancją (podobnie jak jeszcze kilku innych użytkowników) i też Ci się należy troszeczke za to
to zdjęcie uważam za bardzo dobre. Bardzo mi się podoba i gratuluje zarówno pomysłu jak i wykonania. Uważam, że powinniśmy być wszyscy obiektywni w ocenie fotografii niestety tak nie jest....
Jeszcze raz gratuluje fotki i pozdrawiam (wszystkich !!!!!!) !!!!!!!!
Pozdrawiam wszystkich - Piotr Kobylski
Minus. Macierzyństwo kojarzy się z ciepłem i spokojem. A zdjęcie wygląda jak z gabinetu zabiegowego z mocnym sztucznym światłem. Upiorne czerwone buciki też mi nie pasują. Pozdrawiam.
Jakkolwiek wiekszosc Twoich zdjec mi sie podoba, to jednak budzi we mnie niesmak i pierwsze skojarzenie jakie nasunelo to ostrzezenie przed niechciana ciaza. Sorki jezeli kogos tym urazilem, ale takie jest moje odczucie, moze przez to ze w moim otoczeniu, robi sie z tego plaga. Co do aspektow technicznych to ja sie nie wypowiadam bo mi daleko do jakiegokolwiek poziomu
Pozdrawiam,
Nonone
Skontaktuj się z nami