Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Wątek: Kasia

www.adampejas.com

Domyślnie

jak dla mnie piekne, rewela.
    Ja tak nie umiem...
    D750 : D800 : D500 : D7200 : AF-S 16-35 4 VR : AF 24-120 4 VR : AF 20 2.8 : AF-S 80-200 2.8 : AF-S 400 2.8 : AF-S 500 4 VR : SB900 : SB800 : WT-4 : UT1
    www.mjagielski.pl www.photoaction.pl

Domyślnie

Jak dla mnie zbyt dużo plastiku...
    Aparat Nikon Obiektyw Nikon Lampa Nikon

Domyślnie

Ogólnie dobre. 1 i 3 najfajniejsze.

Domyślnie

gratulacje za zdjęcia

sailor
    Gość

Domyślnie

dobra praca studyjna. jedynka swietna reszta mi nie podeszla (ze wzgledu na modelke a nie technike )

Domyślnie

jedynka świetna, ostania też by była- tylko wydaje mi się trochę za ciemna... no i nosek się trochę świeci
    http://www.ozzy.maxmodels.pl
    Ortografii uczą w podstawówce, więc nie tlumacz się, że nie studiowałeś polonistyki.

Domyślnie

1 bardzo dobra, 4 bardzo interesująca, 5 jeszcze jest ciekawa, a reszta jakoś mniej interesujące, ale ogólnie sesja udana.

Domyślnie

Jak dla mnie super..lubie takie klimaty i sposób przygotowania.Podob mi się wszystko-modelka także

Domyślnie

Fajnie. Ze szczegolnym naciskie na bardzo dobre nr 1. Plastik nie przeszkadza bo jest nawet wskazany w tej fotografii. Pozostale niestety nie za bardzo. Powiem dlaczego mnie odpychaja: teoretycznie wszystko technicznie jest ok, ladnie swiatlo i gra kadrem do tego wiadac ze probowales rozne konwencje ale... wszedzie ten sam makijaz oczu co na jedynce, w tych przypadkach (dla mnie osobiscie) pasujacy jak piesc do oka. Straszeni zmasakrowal odbior tych zdjec (na 4 co prawda jest odekwatnie do 1 bo ten sam set ale u mnie zdjecie ze strasznym zielonym zafarbem).

Generalnie nie uwierze ze kobieta tak samo umaluje oczy jako "pielęgniarski wamp" z nr 1 i "romantyczny podlotek" z nr 2 i 5.

No nie gra mi to strasznie - ale po za tym wszystkim: dobry kierunek!

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów