Szukaj
jak dla mnie piekne, rewela.
Ja tak nie umiem...![]()
![]()
![]()
D750 : D800 : D500 : D7200 : AF-S 16-35 4 VR : AF 24-120 4 VR : AF 20 2.8 : AF-S 80-200 2.8 : AF-S 400 2.8 : AF-S 500 4 VR : SB900 : SB800 : WT-4 : UT1
www.mjagielski.pl www.photoaction.pl
Jak dla mnie zbyt dużo plastiku...
Aparat Nikon Obiektyw Nikon Lampa Nikon
Ogólnie dobre. 1 i 3 najfajniejsze.
dobra praca studyjna. jedynka swietna reszta mi nie podeszla (ze wzgledu na modelke a nie technike)
jedynka świetna, ostania też by była- tylko wydaje mi się trochę za ciemna... no i nosek się trochę świeci![]()
http://www.ozzy.maxmodels.pl
Ortografii uczą w podstawówce, więc nie tlumacz się, że nie studiowałeś polonistyki.
1 bardzo dobra, 4 bardzo interesująca, 5 jeszcze jest ciekawa, a reszta jakoś mniej interesujące, ale ogólnie sesja udana.
Jak dla mnie super..lubie takie klimaty i sposób przygotowania.Podob mi się wszystko-modelka także![]()
Fajnie. Ze szczegolnym naciskie na bardzo dobre nr 1. Plastik nie przeszkadza bo jest nawet wskazany w tej fotografii. Pozostale niestety nie za bardzo. Powiem dlaczego mnie odpychaja: teoretycznie wszystko technicznie jest ok, ladnie swiatlo i gra kadrem do tego wiadac ze probowales rozne konwencje ale... wszedzie ten sam makijaz oczu co na jedynce, w tych przypadkach (dla mnie osobiscie) pasujacy jak piesc do oka. Straszeni zmasakrowal odbior tych zdjec (na 4 co prawda jest odekwatnie do 1 bo ten sam set ale u mnie zdjecie ze strasznym zielonym zafarbem).
Generalnie nie uwierze ze kobieta tak samo umaluje oczy jako "pielęgniarski wamp" z nr 1 i "romantyczny podlotek" z nr 2 i 5.![]()
No nie gra mi to strasznie - ale po za tym wszystkim: dobry kierunek!
Skontaktuj się z nami