Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Wątek: Martyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez leon28 Zobacz posta
    he he, mozna powiedziec, ze szklo ma bd front focus
    nie, ale i tak są problemy.
    tu łapałem na dolny szereg rzęs w jej lewym oku. Ale czujnik AF ma za duże pole. Często łapie ostrość na brwi.

P.S. obciełęm nieco dół zdjęcia, bo się nie skupiacie całości, a na jakiś detalach

//EDIT
    BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 06-02-2025 o 20:06 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez StruceL Zobacz posta
    jak dla mnie bardzo zwyczajny portret. po prostu przyzwoity. nic poza tym.
    zgadza się. Cieszę się, że przyzwoity. Żadna stylizacja, bez jakiegoś "przekazu". Tak miało być.
    Także bez jakiejkolwiek!! obróbki poza zmniejszeniem i minimalnym wyostrzeniem. To było fotografowane od razu na jpg i nie ruszyłem suwaczkiem w PS nic. Ani jasność, ani kontrast, nasycenie czy cokolwiek. WB pre oczywiście. To surowe zdjęcie prosto z body.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

Zdecydowanie gorsze z racji na obcięty dół, który mimo iż nie ostry był największym atutem poprzedniej fotki Nie będziemy komentować fotek bez dekoltu!!!!!!!! Koniec i kropka

A na serio to mnie drażni troche to nieostre prawe oko modelki.
    Pozdrawiam wszystkich - Piotr Kobylski

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kobyll Zobacz posta

A na serio to mnie drażni troche to nieostre prawe oko modelki.
    Mnie trochę też. Bym go nie pokazał, ale to zdjęcie było ilustracją dla leona28 jako "kłopotu z FF"
    z drugiej strony jak się bardziej przymknie by oba oczka były ostre to reszta nie będzie miała ładnego rozmycia. (chyba, że w PS)
    Tu było f=2,2 a wystarczyło gdy twarz jest lekko ukośnie i już po ostrości na obu oczach.

Domyślnie

świetne, mimo braku dekoltu

Domyślnie

pierwsze - super subtelnościowe, udało Ci się uchwycić jakąś niezwykłą szczerość spojrzenia
    a na kolejnym zdjęciu - to już inna kobieta też robi wrażenie
    gratuluję

Zasłużony Awatar ALF
    Miasto
    Mysłakowice Karkonosze

Domyślnie

naturalne, pozbawione plastiku, przyjemne w odbiorze, subtelne, delikatne, radosne...z za mała GO
    Pozdrawiam Serdecznie Jacek Pawłowski
    F70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE

Domyślnie

chyba jednak jedynka ...no trudno sie do czegos doczepic kurna...a naprawde chcialbym...nio dobra dekolt za duzy ..mama bedzie zla
    Pozdrówka Jacek ....

Domyślnie

Mnie się pierwsze bardzo podoba

Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów