... No i zamowiony !!( jutro bedzie)
Szukaj
... No i zamowiony !!( jutro bedzie)
Pozdrawiam
Jacek
hehe, pewnie wziales ten ostatni...
mam prosbe , jak ci sie nie spodoba to nie miej do mnie pretensji![]()
DOKLADNIE - TO BYL OSTATNI!!!, no, mysle ze taki doswiadczony Nikoniarz - nie podsunalby mi kitu![]()
Pozdrawiam
Jacek
A ja uzywam i tego i tego. Jak targam gdzies ze soba wszystkie moje graty (czyli to co w stopce i jeszcze troche drobnicy w rodzaju filtry, akumulatorki, gruszka i inne *******y) to tylko plecak, a i w nim sie ostatnio nie mieszcze. Mam Lowepro Mini Trekker AV i jestem z niego zadowolony. No moze powinien miec troszke lepszy system nosny ale nie przesadzajmy. Natomiast jak zabieram tylko czesc sprzetu to torba (mam Soligora w srednim rozmiarze). Czasem tez biore ze soba tylko ktores body + 50 lub inny obiektyw, wtedy po prostu zwykly plecak.
crazyjack.. mi sie podoba,
wiekszy od lowepro ktory kosztuje 300 zl, a co do wykonania to wydaje mi sie ze bardzo podobny
Jest jeszcze jedno eco-rozwiazanie, w Makro widzialem plecak do kompa, ktory idealnie by sie nadal i ma ta zalete, ze od gory mozna wyjmowac sprzet (wygodnie), oczywiscie zdalyby sie lekkie modyfikacje wnetrza, ale cena!!! tylko 60zlociszy![]()
Pozdrawiam
Jacek
..przeciez ja tez go zamowilem, ta informacja byla dla pozostalych- ja zabralem ostatni
![]()
Pozdrawiam
Jacek
oto mala probka z zabawkami :
Ice, taki duzy chlopiec a bawi sie jeszcze gumowymi pileczkami...?![]()
Skontaktuj się z nami