Close

Strona 38 z 56 PierwszyPierwszy ... 28363738394048 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 371 do 380 z 556

Domyślnie

Po co ten sarkazm? Thom Hogan jest nie tylko właścicielem strony internetowej, ale i uznanym fotografem, prowadzi m.in. warsztaty fotograficzne, które są wyprzedane co najmniej pół roku przed rozpoczęciem, wystarczy sprawdzić: https://www.bythom.com/bythom-workshops/index.html. I gdzie tu porównanie z jakimiś influenserkami?

Domyślnie

nie mam Z9 i nie mam pojecia o czym koledzy (i kolezanki) tu pisza, ale "instagramowe infuencerki z parowkami zamiast ust robiace sobie selfie w kiblu"- ROFL!
    I was expecting applause but I suppose stunned silence is equally appropriate... flickr

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez esperal Zobacz posta
    Jestem pewien, że instagramowe influenserki z parówkami zamiast ust, robiące sobie selfie w kiblu też posiadają jakąś wiedzę (jeszcze nie doszedłem do tego jaką) Świadczy o tym ich popularność i ilość followersów, której pozazdrościłby sam Thom Hogan
    Umieją w instagram?
    Mnie takie foty się nie pokazują. Pokazuje się to w co klikasz lub sledzisz wiesz to personalizują chyba jakoś

- - - - kolejny post - - - - - -

Przypomniało mi się, co powiedział na jednej z prelekcji, dość znany fotograf u nas ślubny, że instagram rządzi się swoimi prawami i wstawiają foty klikalne a te bardziej ambitne niekoniecznie, bo nie zapewniają zasięgów.
    linktr.ee/zbigniewurban5150 |Canon R5 R, SigmyArt EF 35/1.4 50/1.4, 7A50/1.1, VM Nokton 40/1.4SC, EFy 50L 85L 135L 16-35/4L, RFy 70-200/2.8L 16/2.8 50/1.8 ||A73 24-105/4 28/2, SY 35-150/2-2.8 14/2.8 35/1.4, T28-200/2.8-5.6||Heliosy 58/2 50/1.8, Takumar 55/1.8||iPhone 14 PRO|

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JK Zobacz posta
    To tak jakby porównywać co jest lepsze: kot, czy pies. Przecież to nie ma żadnego sensu.
    Oczywiście, że jest sens. Oczywiście, że pies. Dobry kot to płaski kot

miło wpaść tu raz na parę lat i zobaczyć, że tak wiele musiało się zmienić, żeby nic się nie zmieniło.
    a ta w ogóle to o co ta aferka? można się przyłączyć? czy za biedny jestem ze swoimi doskonałymi desiedemsetkami?
    ... na nic sprzętu kupa gdy fotograf (_._) ...

Domyślnie

Za biedny. Wypad.

Domyślnie

Wiesz. Myślę, że to jest metoda, żeby szybko i pewnie wyłączyć wszystkie przeszkadzajki i o niczym nie zapomnieć. Dla mnie to rewelacyjne rozwiązanie, bo szybkie i pewne. A wyłączone, nijak nie ogranicza innych ustawień.
    Powinno się to nazywać "Tryb dyskretny".
    N

Domyślnie

Może zgłoś się do Nikona na ochotnika jako tłumacz. Oczywiście za darmo. Bo ostatnio tłumaczenia instrukcji Nikonów są robione automatycznie, czyli byle jak, ale za darmo.
    Jacek

Domyślnie

Może zgłoś się do Nikona na ochotnika jako tłumacz. Oczywiście za darmo. Bo ostatnio tłumaczenia instrukcji Nikonów są robione automatycznie, czyli byle jak, ale za darmo.
    celna uwaga! Tryb cichy jest przecież najlepszą nazwą, ale nie musisz być taki niemiły, na pewno możesz zrozumieć, że nie każdy podrzędny pstrykacz osiągnął poziom Światłości i potrafi światło usłyszeć

Domyślnie

Jakie za darmo? Aparat dostajesz za darmo czy kupujesz w Nikonie? OMG

Nawet przepisy regulują konieczność wydania instrukcji w języku polskim, niewydanie takowej może być przyczyną rozwiązania umowy. Kwestia jest jak sprzedawca traktuje konsumenta, mnie się wydaje że wrzucanie bełkotliwej makulatury zamiast dobrze przetłumaczonej instrukcji to nie jest jedyne i najlepsze podejście.
    https://infomarket.edu.pl/articles/show/38182

Że też ktoś ciągle uważa, że coś dostaje "za darmo" przy zakupie

Domyślnie

Napastliwy facet z ciebie. Rozumiem, że masz potrzebę wtrącać swoje trzy grosze gdzie się da.
    Ostatnio edytowane przez burz ; 10-11-2023 o 21:57
    N

Strona 38 z 56 PierwszyPierwszy ... 28363738394048 ... OstatniOstatni